ΕVIE TOOMBS: Βρετανίδα διεκδικεί εκατομμύρια από τον γιατρό της μητέρας της, επειδή γεννήθηκε (Φώτο)

Μια γυναίκα από τη Βρετανία μηνύει τον γιατρό της μητέρας της διεκδικώντας αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν θα έπρεπε να έχει γεννηθεί ποτέ.

Η 20 ετών Evie Toombs με δισχιδή ράχη μηνύει τον πρώην γιατρό της μητέρας της, διεκδικώντας αποζημίωση εκατομμυρίων δολαρίων για κάλυψη ιατρικών εξόδων ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να έχει γεννηθεί ποτέ.Η νεαρή αθλήτρια ιππασίας από την Αγγλία κατέθεσε μήνυση εναντίον του γενικού γιατρού Dr Philip Mitchell για λανθασμένη σύλληψη καθώς παρέλειψε να συμβουλεύσει την μητέρα της να πάρει συμπλήρωμα φολικού οξέος πριν μείνει έγκυος. Το κορίτσι γεννήθηκε με δισχιδή ράχη. Τα οστά της δεν αναπτύχθηκαν ποτέ σωστά κατά μήκος του νωτιαίου μυελού προκαλώντας της μόνιμη αναπηρία.

Εάν η μητέρα της ήταν ενήμερη για τον κίνδυνο που υπήρχε θα είχε καθυστερήσει την εγκυμοσύνη, όμως ο γιατρός φαίνεται πως παρέλειψε να την καθοδηγήσει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας η μήνυση αποσκοπεί στην κάλυψη των ιατρικών της εξόδων όλα αυτά τα χρόνια. Ο γιατρός αρνείται κάθε ευθύνη ενώ διατείνεται πως έδωσε στη μητέρα τις απαραίτητες συμβουλές πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Παρά την αναπηρία της η Evie δείχνει να είναι ένα ιδιαίτερα δυναμικό κορίτσι. Είναι αθλήτρια ιππασίας και συγκεκριμένα στα άλματα επίδειξης ενώ στόχος της είναι να αγωνιστεί στους επόμενους Παραολυμπιακούς. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα παραμένει διασωληνωμένη επί 24ωρου.

Hot this week

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τα πρώτα γενέθλια του μικρού Λεονάρντο, ενώ η μαμά του δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή αλλά ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την...

ΣΧΟΛΕΙΑ: Οι εξαγγελίες για τη «συμπερίληψη» και τα παιδιά που περιμένουν ακόμη τα αυτονόητα

Σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία. Για κάποια παιδιά,...

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 22χρονος Γερμανός σε πισίνα στο Παραλίμνι – Πνιγμός έδειξε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος είχε η διαμονή ενός 22χρονου Γερμανού στην...

Topics

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

FANEROMENI ‘26: Η μεγάλη αυλαία πέφτει με ένα ξεχωριστό φινάλε

Διαθεματικό Performance «LEDRA’S LAMENT» Πέμπτη 10/9/2025 – 20:30  Το φετινό Φεστιβάλ...

Related Articles

Popular Categories