ΔΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ: Το τελευταίο χειροκρότημα σε μια κατάμεστη εκκλησία-«Κανένας δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό της…» -(Φώτο-Βίντεο)

Έπεσε η αυλαία για την Κύπρια ηθοποιό, Δώρα Κακουράτου στο Ιερό Ναό Παναγίας Τριχερούσας στην Λεμεσό, όπου συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία.

Η Δώρα Κακουράτου απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 78 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τρεις μόνο μήνες και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε πανελλήνια θλίψη. Με επικήδειους την αποχαιρέτησαν εκ μέρους της οικογένειάς της, ο αδελφότεκνος της Μιχάλης Λουκά, εκ μέρους των συνάδελφων της, η ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου και εκ μέρους της πόλης της, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης. Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Hot this week

To Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται αλλιώς με συμπαίκτη την allwynbet

H μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ και η...

Η Visa συνεργάζεται με την OpenAI για την υποστήριξη της επόμενης γενιάς εμπορίου μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Νέα συνεργασία φέρνει το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Visa...

Topics

To Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται αλλιώς με συμπαίκτη την allwynbet

H μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ και η...

ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΝΕΥΡΑ: Ήλιος το πρωί, το απόγευμα βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα ξεκινά ήπιος και κυρίως αίθριος, όμως...

City of Dreams Mediterranean: Μοίρασε περισσότερα από €835,000 σε προοδευτικά jackpots

Το City of Dreams Mediterranean γιορτάζει μία ακόμη σημαντική...

Related Articles

Popular Categories