ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ: ΠΩΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ

Για μια αξέχαστη εμπειρία που έζησε στην ζωή της μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου. Η Κύπρια ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε στην εκπομπή Pop Up, ότι ενάμισι μήνα μετά την αποβολή του παιδιού της βρέθηκε στην σκηνή του J2US και ενώ είχε αιμορραγία βγήκε να τραγουδήσει. «Ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Στον ενάμιση μήνα. Την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή. Είχα ένα κορίτσι στο καμαρίνι και το είπα μόνο σε αυτή. Δεν ήθελα να είναι λόγος, για διαφήμιση, να μας ευνοήσουν ή να γίνει θέμα».

Δεν ονειρεύονται να γίνει μανούλα και να κάνει παιδί όμως επειδή μαζί με τον άντρα της νοιώθει ασφαλείς, γι’ αυτό θέλει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. «Για να σκεφτώ το ενδεχόμενο να κάνω παιδί έπρεπε να είχα τον κατάλληλο σύντροφο, τον άντρα που θα νοιώθω μαζί του ασφαλείς και να πιστεύω ότι αυτός θα μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί. Έτσι επέλεξα τον πατέρα του παιδιού μου».

Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο J2US αναφέροντας ότι ήταν μια καλή διέξοδος αφού οι καλλιτέχνες αυτή την περίοδο που δεν δουλεύουν. Όσον αφορά τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Γιαννόπουλο ανέφερε ότι είχε θυμώσει μαζί του.

«Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Είναι ένα άτομο που δεν ακούει. Θέλει πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Και ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνεται αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθήσω φτάνει να μην χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Συνέβη αυτό γι΄αυτό και θύμωσα».».

Hot this week

ΤΡΑΜΠ: Κάλπες με… νεύρα – Τα έβαλε με το Fox News και οι δικοί του με τους υποψηφίους

Η κάλπη χάλασε τη βραδιά του Ντόναλντ Τραμπ. Οι...

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο ’26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Εργαστήριο για οικογένειες και ενήλικες «Από το Αρχαίο αντικείμενο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις του έκοψαν τον δρόμο – Ρόπαλο και γροθιές σε διανομέα για να του πάρουν χρήματα

Πήγαινε να παραλάβει παραγγελία όταν τέσσερα πρόσωπα σε δύο...

Ένας νέος χώρος μουσικής στο «Σπίτι του Μάριου»

Στη δημιουργία μιας νέας αίθουσας μουσικής στο «Σπίτι του...

ΕΛΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ: Ανάμεσα στους υποψηφίους για το διεθνές λογοτεχνικό βραβείο ALMA 2027

Η συγγραφέας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού,...

Topics

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο ’26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Εργαστήριο για οικογένειες και ενήλικες «Από το Αρχαίο αντικείμενο...

Ένας νέος χώρος μουσικής στο «Σπίτι του Μάριου»

Στη δημιουργία μιας νέας αίθουσας μουσικής στο «Σπίτι του...

ΕΛΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ: Ανάμεσα στους υποψηφίους για το διεθνές λογοτεχνικό βραβείο ALMA 2027

Η συγγραφέας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις συλλήψεις για δίκτυο επενδυτικών απατών με θύματα σε πάνω από 50 χώρες

Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν στη Λεμεσό στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλεγχος σε εργοτάξιο έφερε 38 συλλήψεις και πρόστιμα €180.000

Σε 38 συλλήψεις οδήγησε επιχείρηση της Αστυνομίας σε υπό...

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΡΑ: Ξαναγνωρίζουμε τις βιβλιοθήκες της Λευκωσίας

Δανεισμός ή ανάγνωση στον χώρο; Η Ελπινίκειος και η Αχίλλειος προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους να βάλουμε τα βιβλία στην καθημερινότητα.

Related Articles

Popular Categories