ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

To δικό της μήνυμα για την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας ανάρτησε πριν από λίγη ώρα η αριστίνδην υποψήφια βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος Γιώτα Κουφαλίδου.

Μπαίνοντας για τα καλά στο «παιχνίδι» της πολιτικής η Γιώτα εκφράζει την αγανάκτησή της για τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν τον τελευταίο διάστημα στο νησί μας, λόγω της πανδημίας. Σύμφωνα με την ανάρτησή της η ίδια εκφράζει τη λύπη της αλλά και ότι δεν γίνεται άμεσα η αξιοποίηση του προγράμματος Sure της Ε.Ε.

«Μετά από τόσους μήνες πανδημίας, είμαστε για ακόμη μια φορά σε lockdown. Τα μέτρα έχουν οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στην ανεργία, οι οποίοι καλούνται να ζήσουν με ανεπαρκή επιδόματα. Δυσκολεύομαι να εκφράσω τη θλίψη μου για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δεν γίνεται άμεση αξιοποίηση του προγράμματος SURE της ΕΕ, όπως γίνεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, για αναπλήρωση του μισθού των ανέργων με όριο τα €1000 μηνιαία.

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ημιφορτηγό κινείται στον κυκλικό κόμβο σχεδόν αόρατο – Κίνδυνος για την οδική ασφάλεια-(Βίντεο)

Ένα περιστατικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό για την ασφάλεια...

ΠΑΦΟΣ: Ψυχολογικό ράκος ο πατέρας του 3χρονου – Υπάρχουν τραγωδίες που δεν χρειάζονται κατηγορίες

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά. Στιγμές που...

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: 305 καταγγελίες σε μία νύχτα – Οι 119 για ταχύτητα δείχνουν ότι η οδική συνείδηση παραμένει ζητούμενο

Οι αριθμοί που προέκυψαν από τους παγκύπριους αστυνομικούς ελέγχους...

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

Related Articles

Popular Categories