ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ: Ένα χρόνο μετά τα Τέμπη είναι σε κώμα-Ο μόνος επιζώντας του πρώτου βαγονιού-Τι λέει η μητέρα του

Ένα χρόνο μετά ο Γεράσιμος δίνει το δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Ο μόνος επιζώντας του πρώτου βαγονιού του φονικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών παρακολουθείται από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου.

Η μητέρα του Γεράσιμου, μίλησε στο Mega Eλλάδος, αναφέροντας ότι παρακολουθείται από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου, εφάμιλλους με τους γιατρούς της εντατικής μονάδας του Γενικού Κουτλιμπάνειου Νοσοκομείου Λάρισας, που έδωσαν μεγάλο αγώνα για το Γεράσιμο.

«Έχω τόσα πολλά να πω, δεν ήρθε η ώρα. Από την ημέρα του εγκλήματος αυθόρμητα στην αρχή, με προσπάθεια αργότερα, κρατάω τον θυμό. Γιατί επικεντρώθηκα στο πώς και όχι στο γιατί. Πώς να διορθώσω, πώς να γιατρέψω, να σώσω. Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη. Ακόμα, όλα είναι κρίσιμα, δεν νοείται κάτι άλλο, από το να είμαι σε δίπλα του, απερίσπαστη, ανεπηρέαστη. Μόνο τα λόγια των γιατρών και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Ψάχνω το βλέμμα, τη φωνή, τη μουσική του… και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πιο πέρα από το παιδί μου είναι αυτό: “Ποτέ να μην ξανασυμβεί”».

Η μητέρα με φανερή συγκίνηση αναφέρει ότι η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στην θέση τους. Όχι αυτών που “έφυγαν”. Αλλά όσων έμειναν.

«Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια σε ορθή γωνία. Ξέρω όμως, με κάθε λεπτομέρεια, κάθε ιατρική πληροφορία, και παίρνω αποφάσεις στην θέση του. Ο Γεράσιμος έναν χρόνο μετά είναι σε κώμα. Και η εξέλιξη της κατάστασής του είναι απρόβλεπτη. Ο Γεράσιμος έχει κάνει 2 εγχειρήσεις. Η πρόγνωση είναι “φτωχή”. Όμως πέρα από την αγάπη μου, μόνο την ελπίδα και την πίστη έχω να του δώσω. Του έχω εμπιστοσύνη, έχει κερδίσει πολλές μάχες. Μέσα από την καρδιά μου είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που προσεύχονται για το παιδί μου. δίνουν και σε μένα δύναμη. Η σημερινή απόλυτη προτεραιότητά μου, δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε άλλο».

Hot this week

ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: Στο νοσοκομείο η σπουδαία ηθοποιός – Νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» νοσηλεύεται από χθες το...

CY-ALERT: Το μήνυμα που ακόμη περιμένω… Κι’ όμως υπάρχει εξήγηση

Στις 15:00 κοίταζα το κινητό μου. Στις 15:10 το...

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Οι Ιάπωνες έδωσαν μαθήματα πολιτισμού-Καθάρισαν ξανά εξέδρες και αποδυτήρια

Δεν κέρδισαν μόνο τις εντυπώσεις μέσα στο γήπεδο. Οι...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Pre-wedding beach party με άρωμα Καλοκαιριού λίγο πριν τον γάμο της αδερφής της -(Βίντεο-Φώτο)

Σε καλοκαιρινό mood φαίνεται να γιορτάζει η Άντρη Καραντώνη...

Topics

ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: Στο νοσοκομείο η σπουδαία ηθοποιός – Νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» νοσηλεύεται από χθες το...

CY-ALERT: Το μήνυμα που ακόμη περιμένω… Κι’ όμως υπάρχει εξήγηση

Στις 15:00 κοίταζα το κινητό μου. Στις 15:10 το...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φέρνει το STEM Racing κοντά σε εκατοντάδες μαθητές

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ: Για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

Related Articles

Popular Categories