ΓIΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: Η μεταξύ τους σχέση και η τυχαία συνάντηση- «Θέλω και άλλο παιδί…»

Τυχαία και μοιραία συναντήθηκαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, οι οποίοι όπως παραδέχτηκαν σε συνέντευξή τους ήταν έρωτας από τη πρώτη ματιά.

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για τη γνωριμία τους, η οποία έγινε στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η 20χρονη τότε Γαλάτεια είχε πάει με την παρέα της για να διασκεδάσει. Από τη πρώτη ματιά όταν τα βλέμματα τους συναντήθηκαν διαπίστωσαν ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

«Τραγουδάω σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και βλέπω στο κοινό τη Γαλάτεια. Την είδα κάτω και έπαθα πλάκα. Γυρνάω στον μαέστρο και του είπα “Στοπ”. Μου λέει “τι εννοείς στοπ από το μικρόφωνο;”, λέω “Σταματήστε να παίζετε”. Ζήτησα από τον φωτιστή έναν προβολέα στο μπαρ μπροστά και σκάει ο προβολέας στη Γαλάτεια επάνω και της είπα “Εγώ και εσύ από σήμερα, είμαστε μαζί”. Δεν κατάλαβε τι της είπα. Δεν πίστευα ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Με το που την είδα αυτό που λένε “έρωτας με την πρώτη ματιά” ισχύει. Κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν πίστευα ούτε εγώ υπήρχε κάτι τέτοιο γιατί δεν ήμουν της σχέσης. Ήμουν “πάμε να περάσουμε καλά και μετά φιλάκια ρουφηχτά”.».

Από την πλευρά της, η Γαλάτεια Βασιλειάδου παραδέχθηκε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε ότι μιλούσε σε εκείνη και γύρισε για να δει σε ποια μίλησε.

«Γύρισα να δω σε ποια μίλησε. Δεν το πίστευα! Μετά από ένα χρόνο ξαναβρεθήκαμε και συνέχισε να μη μιλάει. Πήγα κοντά του και μου είπε ότι είχε πιει 7 ποτά για να μου μιλήσει. Στις αρχές ήταν πολύ ντροπαλός μαζί μου. Εγώ σπούδαζα Μαθηματικά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν θέλω να γίνω εκπαιδευτικός. Έχω εταιρεία με παιδικά καρότσια και το έκανα όταν ήμουν έγκυος στο 2ο παιδί. Επειδή είμαι μαμά γνωρίζω τις ανάγκες των παιδιών. Με έκανε να νιώθω σίγουρη μαζί του, να πιστέψω με τον εαυτό μου. Είναι ο μόνος που μου το έβγαλε».

Για κάποια στιγμή η Γαλάτεια Βασιλειάδη είπε ότι ασχολείται με την επιχείρηση της που σχετίζεται με τα παιδιά ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος την εξέφρασε την επιθυμία ότι θέλει άλλο ένα παιδί, και αυτό θα ήθελε να είναι κόρη (έχουν αποκτήσει δύο γιους).

Hot this week

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2026: 5 λάθη που κάνουμε όλοι — και πώς να ψωνίσεις πραγματικά έξυπνα φέτος

Η ταμπέλα «-50%» κάνει κάτι στον εγκέφαλό μας. Ας...

ΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ «ΣΑΝΤΗ»: Αύριο οι απαντήσεις της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση

Ανακοινώνεται το πόρισμα Αύριο, Τετάρτη, η Αστυνομία αναμένεται να παρουσιάσει...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Έρχονται ευρωπαϊκά αεροσκάφη και εκατοντάδες πυροσβέστες για την αντιπυρική περίοδο

Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού σχεδιασμού Η Κύπρος συγκαταλέγεται στις χώρες...

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ: Νέα τροπή στη δίκη – Η υπεράσπιση ζητά να εξεταστεί η νοητική κατάσταση της μητέρας

Διαδικαστικό αίτημα στην έναρξη της συνεδρίασης Με αίτημα της υπεράσπισης...

DASH CAM: Η κάμερα στο αυτοκίνητο γίνεται «μάρτυρας» στα τροχαία – Τι αλλάζει από τον Ιούλιο

Νομοθετική κάλυψη για τις κάμερες οχημάτων Από τις 23 Ιουλίου...

Topics

ΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ «ΣΑΝΤΗ»: Αύριο οι απαντήσεις της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση

Ανακοινώνεται το πόρισμα Αύριο, Τετάρτη, η Αστυνομία αναμένεται να παρουσιάσει...

DASH CAM: Η κάμερα στο αυτοκίνητο γίνεται «μάρτυρας» στα τροχαία – Τι αλλάζει από τον Ιούλιο

Νομοθετική κάλυψη για τις κάμερες οχημάτων Από τις 23 Ιουλίου...

ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: Προσποιούνται οργανισμούς πληρωμών και «ψαρεύουν» στοιχεία πολιτών

Αυτόματες κλήσεις με στόχο τους πολίτες Πολλαπλές αναφορές για απόπειρες...

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Ο υπερυπολογιστή Οpta είπε και ελάλησε!

Οι προβλέψεις πριν από τη μεγάλη σέντρα Με αντίστροφη μέτρηση...

Related Articles

Popular Categories