ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ: TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μια γυναίκα που έγραψε ιστορία στο ελληνικό μοντέλιγκ. Μετά από αυτό επικεντρώθηκε στο θέατρο ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας απορρυπαντικού ρούχων και μέσω της διαφήμισης περνάει ένα μήνυμα με θέμα την αυτοπεποίθηση.

Η δίμετρη τοπ μόντελ και ηθοποιός αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή στο Οn Time και την Σάσα Σταμάτη, για το πρόβλημα υγείας που της προέκυψε όταν έπαιζε στην παράσταση «Η ψευτουπηρέτρια του Μαριβώ» ενώ εξηγεί γιατί μετά από τις προτάσεις να συμμετέχει σε ριάλιτι σόου δεν της αποδέχτηκε.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads, αλλά λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας. Μου έχει απαγορευτεί μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση. Η σπονδυλοαρθροπάθεια  είναι μια κάκωση των σπονδύλων την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση «Η ψευτουπηρέτρια» του Μαριβώ. Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να «κλειδώσει» η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις.  Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός.  Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά».

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βανδαλισμοί σε νέο πάρκο– Ζημιές μέσα σε μία νύχτα, η δημόσια ευθύνη και η νοοτροπία των πολιτών-(Φώτο)

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι πρώτες παρεμβάσεις και εργασίες διαμόρφωσης σε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία – Αιτούνται παραιτήσεις μετά το πόρισμα για «κράτος μαφία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν το ΑΚΕΛ...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέο τροχαίο στον Στρόβολο – Μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο, ανησυχία για την οδική ασφάλεια

Η κυκλοφορία στη Λευκωσία φαίνεται να δοκιμάζει σοβαρά τα...

ANNE HATHAWAY: Ανακοίνωσε τρίτη εγκυμοσύνη – Η δύσκολη διαδρομή της μέχρι τη μητρότητα

Η Anne Hathaway αποκάλυψε πως περιμένει το τρίτο της...

ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΠΡΟΥ: Τέσσερα θαλάσσια είδη που συναντούμε -Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση επαφής

Με την αύξηση της θερμοκρασίας και την έναρξη της...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία – Αιτούνται παραιτήσεις μετά το πόρισμα για «κράτος μαφία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν το ΑΚΕΛ...

ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Σε 24ωρη απεργία 7.500 εργαζόμενοι για τις συλλογικές συμβάσεις

Περίπου 7.500 ωρομίσθιοι εργαζόμενοι του Δημοσίου κατέρχονται σε 24ωρη...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: Οι τομείς που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις

Ανάμεσα στις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο από...

Related Articles

Popular Categories