ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ: H TΡΥΦΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ

Περήφανη είναι η Βασιλική Μιλλούση η οποία ταξίδεψε στο Τόκιο για να είναι μαζί με τον σύζυγο της Λευτέρη Πετρούνια. Η ίδια σε ανάρτησή της ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους αφήνοντας ένα τρυφερό μήνυμα προς το πρόσωπο του.

Ο μεγάλος στόχος του Λευτέρη Πετρούνια ήταν το χρυσό μετάλλιο, εντούτοις όμως κατάφερε με την δύναμη ψυχής και το σθένος που τον διακατέχει να ανεβεί στο βάθρο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

«Διπλά περήφανη για σένα @eleftherios_petrounias! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου… Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια».

Hot this week

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

Ο.ΠΑ.Κ.: Περίπου 1.600 άτομα με παραπληγία χωρίς επίδομα διακίνησης – Τι ζητά από τον Πρόεδρο

Την ανάγκη επικαιροποίησης των παροχών προς τα άτομα με...

Topics

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

Related Articles

Popular Categories