ΑΣΕΛΓΕΙΑ: Μια ζωγραφιά του 4χρονου ξεσκέπασε τη φρίκη

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Μία τραγική ιστορία από το Αγρίνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες και αφορά υπόθεση ασέλγειας ενός 4χρονου αγοριού από 28χρονο και μάλιστα με τις «πλάτες» της μάνας του δεύτερου, η οποία ήταν babysitter του παιδιού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής, ονόματι Δημήτρης Κραβαρίτης,  τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του. Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ εξακολούθηση.

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του. Η γυναίκα ήταν η babysitter του παιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβολισμοί μέσα στον δρόμο μετά από καταδίωξη – Σκηνές που προβληματίζουν

Σκηνές που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν μακρινές...

ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΕΣ: Ο κίνδυνος που δεν φαίνεται στο νερό – 30 θάνατοι από πνιγμό κάθε χρόνο και 416 διασώσεις στην Κύπρο-(Βίντεο)

Για τους περισσότερους, το καλοκαίρι σημαίνει βουτιές, παιχνίδια στη...

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας

Η πορεία των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια εξακολουθεί να...

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ: Ποιοι πίνουν περισσότερο στην Κύπρο; Τα στοιχεία που δείχνουν τις συνήθειες ανά επαρχία, ηλικία και φύλο

Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών αποτελεί για πολλούς ανθρώπους μέρος...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβολισμοί μέσα στον δρόμο μετά από καταδίωξη – Σκηνές που προβληματίζουν

Σκηνές που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν μακρινές...

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας

Η πορεία των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια εξακολουθεί να...

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 20 άτομα σε άγρια σύγκρουση – Σε 10 λεπτά προκάλεσαν χάος, στο μικροσκόπιο δεύτερο όχημα

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Ξυλοφάγου,...

WEALTHYHOOD-TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Λανσάρουν την co-branded επενδυτική εφαρμογή “Wealthyhood x BoC” στην Κύπρο

Η πρωτοποριακή αυτή σύμπραξη φέρνει την κορυφαία επενδυτική εμπειρία...

Related Articles

Popular Categories