ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ: Αντιμέτωποι ακόμα και με ισόβια οι τέσσερις συλληφθέντες για το θάνατο του 36χρονου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Η Εισαγγελία Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο κατά του μέλους του πληρώματος που συστηματικά έσπρωχνε τον άτυχο 36χρονο μέχρι να τον πετάξει τελικά στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο. Για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο διώκονται τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Ο καπετάνιος που συνέχισε τον απόπλου σαν να μη συμβαίνει τίποτα, διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα. Οι ανώτατες προβλεπόμενες ποινές για τα εν λόγω αδικήματα είναι τα ισόβια.

Πηγή:hellasjournal.com

Hot this week

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΖΕΣΤΗ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση και 40άρια στο εσωτερικό

Ο καύσωνας συνεχίζει να «ψήνει» την Κύπρο, με το...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή του δίνει 18χρονος – Βρέθηκε βαριά τραυματισμένος δίπλα από το ηλεκτρικό του ποδήλατο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ένας...

PERNERA BEACH HOTEL: Εκλεκτές παρουσίες στα 50 χρόνια ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Ποιους είδαμε

Σε μια βραδιά όπου η κομψότητα συνάντησε τη συγκίνηση,...

Topics

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΖΕΣΤΗ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση και 40άρια στο εσωτερικό

Ο καύσωνας συνεχίζει να «ψήνει» την Κύπρο, με το...

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Νεκρός 40χρονος – Επτά συλλήψεις, ο ένας τραυματισμένος

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της φονικής επίθεσης με...

Related Articles

Popular Categories