ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Διαβεβαίωσε την μικρή Ολυμπία ότι την 1η Μαρτίου θα επισκεφθεί το Παιδοοογκολογικό -Διευθετήθηκε άμεσα ο διορισμός εκπαιδευτικού -(Βίντεο)

Μετά την συγκλονιστική ομιλία της μικρής μαχήτριας Ολύμπια και το ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο ολόκληρης της κοινωνίας και της πολιτείας, η Αννίτα Δημητρίου φανερά συγκινημένη, την διαβεβαίωσε και μέσω ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, ότι θα πράξει τα δέοντα ώστε οι μικροί μαχητές να πάρουν ότι ζητούν.

«Η αγαπημένη μας Ολυμπία, που ακούσαμε με συγκλονισμό και τόση προσοχή χθες, στην εκδήλωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, είναι η φωνή όλων των παιδιών μας που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους.

Κάθε λέξη από όσα ζήτησε είναι ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο ολόκληρης της κοινωνίας και της πολιτείας. Στεκόμαστε με τα παιδιά μας και τους δικούς τους. Να μην νιώθουν ποτέ μόνοι σ’ αυτή τη μεγάλη μάχη, για τη ζωή. Πιανόμαστε χέρι- χέρι, πέρα από κομματικές αποχρώσεις σε αυτό τον αγώνα, για να δημιουργήσουμε αλυσίδα ζωής. Για να υλοποιήσουμε απ’ το πρώτο λεπτό, όσα ζήτησαν τα παιδιά. Και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

👉Αποκλειστική δασκάλα για την εκπαίδευσή τους.

👉Ψυχολόγο για στήριξη στον αγώνα τους.

👉Επισκέψεις και επαφή με την πολιτεία, σε τακτική βάση, για να ακούμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους.

👉Βάσεις για ένα σύγχρονο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία που είχα με την Υπουργό Παιδείας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου με διαβεβαίωσε ότι διευθετήθηκε ο διορισμός για εκπαιδευτικό πλήρους απασχόλησης στο Παιδοογκολογικό και γίνονται προσπάθειες για να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση, πριν απ’ τον Σεπτέμβρη. Καλούμε την ίδια στιγμή και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχάλη Δαμιανού να προχωρήσει άμεσα σε διευθέτηση του αιτήματος των παιδιών για ψυχολόγο.

Επιπρόσθετα μαζί με όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής θα εγγράψουμε σχετικό θέμα στη ΒτΑ. Μας αφορά όλους και όλες, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια. Την 1η του Μάρτη, Ολυμπία, θα είμαστε εκεί, στο Μσκάρειο Νοσοκομείο με όλα τα παιδιά και τις οικογένειες σας. Για να ακούσουμε και να στηρίξουμε. Δεν παλεύετε μόνοι!»

Hot this week

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ»: Σε Λευκωσία και Άγιο Δομέτιο – Νέες μονοδρομήσεις και αλλαγές στη στάθμευση

Σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρεί ο Δήμος Λευκωσίας, με...

EUROSTAT:«Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων τον Αύγουστο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Κύπρο

Νέα σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι τιμές των καυσίμων στην...

ΠΟΛΩΝΙΑ: Δύο 16χρονοι σχεδίαζαν επιθέσεις σε σχολείο και τζαμί – Είχαν έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου

Δύο 16χρονοι βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας των πολωνικών αρχών...

ALPHA: Ένα παιδικό χαμόγελο που έσβησε πρόωρα και ο ανείπωτος πόνος των γονιών του

Με πόνο και βαθιά συγκίνηση η οικογένεια του μικρού...

ΣΦΟΔΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ: «Έμφραγμα» στη Λεωφόρο Στροβόλου – Αγανακτισμένοι οι οδηγοί, επιστολές σε Τροχαία και Δήμο

Έντονες είναι οι αντιδράσεις και τα παράπονα πολιτών για...

Topics

ALPHA: Ένα παιδικό χαμόγελο που έσβησε πρόωρα και ο ανείπωτος πόνος των γονιών του

Με πόνο και βαθιά συγκίνηση η οικογένεια του μικρού...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Αναποδογυρίστηκε σκυβαλοφόρο – Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 22...

ΚΑΙΡΟΣ: 33άρια σήμερα και μετά βροχές – Πώς αλλάζει το σκηνικό

Με καλό καιρό ξεκινά η σημερινή ημέρα, ωστόσο το...

Related Articles

Popular Categories