ZΕNDAYA: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΤΑ CRITICS’ CHOICE AWARDS

Με δύο φορέματα του οίκου Valentino με τα οποία εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια του «Malcolm & Marie» στην εμφάνισή της, στα Critics’ Choice Awards. Η  Zemdaya παρέλαβε το Βραβείο SeeHer το οποίο αναγνωρίζει γυναίκες που ξεπερνούν τα εμπόδια και τα στερεότυπα και συμβάλουν σε αυθεντικές απεικονίσεις γυναικών στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Επίσης ήταν υποψήφια για το Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Malcolm & Marie αλλά τελικά ήταν η Carey Mulligan ( στο Promising Young Woman) που τιμήθηκε σ’ αυτή τη κατηγορία. Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό εξ αποστάσεως.

Η ηθοποιός φορούσε ένα ιβουάρ μεταξωτό τοπ που συνδεόταν με μια σχεδόν φωσφόριζέ πορτοκαλί μακριά φούστα από οργάντζα και ταφτά. Το σύνολο συμπλήρωναν κοσμήματα BVLGARI.

Το δεύτερο επέλεξε ένα μαύρο φόρμα με πούλιες, από την Prêt-à-Porter προφθινοπωρινή συλλογή του Valentino.

Hot this week

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Δρομολόγια κανονικά μετά την τραγωδία – Στη συνέχεια ανακλήθηκαν οι άδειες της εταιρείας

Ερωτήματα είχε προκαλέσει το γεγονός ότι, λίγες μόλις ώρες...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ: Αύξηση 37% στους θανάτους Κυπρίων γυναικών μέσα σε 12 χρόνια

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για τους θανάτους από καρκίνο...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Η θάλασσα ξεβράζει τις βαλίτσες των αγνοουμένων – «Άραγε ποιανού να είναι;»-(Βίντεο)

Μια εικόνα που δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο...

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη 52χρονος που καταζητείτο για διάρρηξη και κλοπή κυνηγετικού όπλου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 52χρονος άνδρας που καταζητείτο από...

Topics

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ: Αύξηση 37% στους θανάτους Κυπρίων γυναικών μέσα σε 12 χρόνια

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για τους θανάτους από καρκίνο...

Related Articles

Popular Categories