XΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: Η μόνη Κύπρια με σύνδρομο Down η οποία ασχολείται με το μόντελιγκ (Βίντεο)

Ένα 18χρονο κορίτσι η οποία αξίζει συγχαρητήρια από όλους μας είναι η Χρυσοβαλάντω Φιλίππου ασχολείται με το μόντελιγκ αναδεικνύοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα ταλέντα της.

Η ταλαντούχα Κύπρια με σύνδρομο down, μίλησε στον Παντελή Παναγιώτου και στην κάμερα του «Έλα να δεις» για την καθημερινότητά της. Όπως δήλωσε στην εκπομπή, της αρέσει το τραγούδι και η μαγειρική ενώ ανέφερε πώς θα ήθελε να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Η 18χρονη Κύπρια, ασχολείται με το μόντελινγκ, όμως της αρέσει το τραγούδι και η μαγειρική. Ανέφερε όμως, ότι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την υποκριτική. «Μου αρέσει να χορεύω, να τραγουδάω και θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική.Ήθελα από μικρή να γίνω μοντέλο γιατί είμαι τόσο όμορφη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που έκανα το μοντέλο».

Με δύναμη ψυχής, θέλησης, επιμονή η Χρυσοβαλάντω ζητά συνεχώς να κάνει καινούργια πράγματα στην καθημερινότητα. Πηγαίνει στην τρίτη Λυκείου και ακολουθεί τον κλάδο της μαγειρικής, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εντούτοις δεν το βάζει κάτω.

Στο πλαϊ της είναι ο φύλακας άγγελος της, η μητέρα της, Σούλα η οποία από μικρή ηλικία την στηρίζει να υλοποιήσει όσο θέλει. «Ήταν τόσο απαιτητική στο να μαθαίνει νέα πράγματα που δεν μπορούσα να την χαλάσω χατίρι. Μέχρι και μόντελιγκ μπορούν να κάνουν τα παιδιά φτάνει να το πιστέψουν. Είναι μια ευλογία που έρχεται από ψηλά…»

Στο κόσμο της Χρυσοβαλάντως θέλει να είναι όλα ροζ. Γεννήθηκε με σύνδρομο Down πριν 18 χρόνια. Οι γονείς της ήταν πολύ ευτυχισμένοι αλλά μετά από δύο ημέρες που έμαθαν ότι γεννήθηκε με το σύνδρομο έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Από μικρή ηλικία έδωσε τη ευκαιρία στους γονείς της να διαπιστώσουν ότι μπορεί να κάνει πράγματα και σήμερα η μητέρα της θεωρεί την Χρυσοβαλάντω, ευλογία. Από πέντε χρονών έγραφε και διάβαζε και έχει τελειώσει το δημοτικό με άριστα αποτελέσματα.

Hot this week

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Μαλάτια – Αισθητός σε πολλές επαρχίες

Σεισμός μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το...

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ MANGO: Ύποπτος ο γιος του – Εγγύηση 1 εκατ. ευρώ

Στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας για τον θάνατο του πατέρα...

ΘΟΚ: Τελετές βράβευσης για τους 37ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Θεάτρου – Οι μαθητές εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους

Στην Κεντρική Σκηνή «Εύης Γαβριηλίδης» του Θεάτρου ΘΟΚ πραγματοποιήθηκαν...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026: Απαγορεύονται κινητά και εκλογικά επιτελεία έξω από τα εκλογικά κέντρα

Αυστηρές οδηγίες ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026 εξέδωσε...

Topics

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Μαλάτια – Αισθητός σε πολλές επαρχίες

Σεισμός μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το...

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ MANGO: Ύποπτος ο γιος του – Εγγύηση 1 εκατ. ευρώ

Στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας για τον θάνατο του πατέρα...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026: Απαγορεύονται κινητά και εκλογικά επιτελεία έξω από τα εκλογικά κέντρα

Αυστηρές οδηγίες ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026 εξέδωσε...

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Εντοπίστηκαν κρούσματα και στην Πάχνα – Σε επιφυλακή οι Αρχές

Ανησυχία προκαλεί η εμφάνιση κρουσμάτων αφθώδους πυρετού και στην...

Related Articles

Popular Categories