X.A.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Ποιους είδαμε στην παρουσίαση της νέας οικολογικής επιλογής

Η νέα, οικολογική επιλογή στα μωρομάντηλα Nannys Fresh Eco παρουσιάστηκε στον φιλόξενο χώρο του «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη» στη Λευκωσία, από τον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας.

Η Γεωργία Μιλή, Διευθύντρια Ανάπτυξης Κατηγορίας Παιδικών Προϊόντων, παρουσίασε τη νέα σειρά  Nannys Fresh Eco (Pure Care και Natural) και αναφέρθηκε στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για μωρομάντηλα 100% βιοδιασπώμενα, σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και 100% χωρίς πλαστικό στο προϊόν.

Η Γεωργία Μιλή

Η οικολογική τους φόρμουλα τα κάνει απόλυτα ασφαλή και κατάλληλα ακόμα και για νεογέννητα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, είναι υποαλλεργικά, με ουδέτερο pH και σαφώς δεν περιέχουν οινόπνευμα. Είναι vegan friendly, ενώ παραμένουν τα πρακτικά μωρομάντηλα Nannys Fresh που όλοι γνωρίζουν (http://nannys.com.cy/nannys-fresh/).

Η Άντρεα Χαραλάμπους ο Γρηγόρης Πέτσας ο Εύης Γερμανός η Μαρία Κακόψητου και ο Χρίστος Χριστοφή
Ο Δημήτρης Σαρρής η Χρυστάλα Κουρρή και ο Εύης Γερμανός

Η νέα αυτή σειρά αποτελεί ορόσημο για το Nannys Fresh, αφού προσφέρει στους ευαισθητοποιημένους γονείς ένα προϊόν φιλικό προς τον κόσμο του μωρού τους και φιλικό προς τον πλανήτη στον οποίο μεγαλώνει. Η κα Μιλή αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάγκη για προσαρμογή κάθε μάρκας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, τις ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος. Εξάλλου, το περιβάλλον το δανειζόμαστε από τα παιδιά μας και οφείλουμε να βρίσκουμε τις λύσεις που θα το προστατεύσουν.

Ο Εύης Γερμανός ο Χρίστος Χριστοφή η Άντρεα Χαραλάμπους η Σκεύη Ιωαννίδη και ο Στέλιος Ιωαννίδης
Η Κούλα Θεμιστοκλέους, η Χριστιάνα Θεμιστοκλέους, η Κλαίρη Σκουφίδου και η Πέρσα Κωνσταντίνου
Η ομάδα της Γνώμης/MSPS
Η Άντρεα Χαραλάμπους η Χρυστάλα Κουρή η Δήμητρα Παναγή και η Γεωργία Μιλή
Ο Χρίστος Χριστοφή και η Νίκη Ευθυμίου

Hot this week

ΣΥΡΟΣ: Μεγάλη φωτιά στην Αμπέλα – Εκκενώθηκε ο οικισμός Τρία Λαγγόνια, μάχη με τις φλόγες και από αέρος

Ισχυρή πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Κυριακής...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΗΡΩΕΣ – Κάποιοι απλά άντεξαν, κάποιοι έφυγαν και κάποιοι «έφυγαν»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Υπάρχει μια δυσκολία με τη Μέρα...

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 6 καλοκαιρινά προϊόντα για την πρωινή ρουτίνα σου

Η επιδερμίδα για τις γυναίκες είναι κάτι πολύ σημαντικό,...

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Το σπάνιο ηχητικό που αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη πλευρά της-«Ίσως να ξέχασα να ζήσω.. »

Ένα συγκλονιστικό και σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγους μήνες πριν...

Topics

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 6 καλοκαιρινά προϊόντα για την πρωινή ρουτίνα σου

Η επιδερμίδα για τις γυναίκες είναι κάτι πολύ σημαντικό,...

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: Το σπάνιο ηχητικό που αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη πλευρά της-«Ίσως να ξέχασα να ζήσω.. »

Ένα συγκλονιστικό και σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγους μήνες πριν...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

Related Articles

Popular Categories