XΡΥΣΩ ΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ: Ενώνουν τις φωνές τους για ένα ταξίδι στους μεγάλους ερμηνευτές-«Να στρώσει νυφικό το πέλαγος»….. (Οδυσσέας Ελύτης) -(Φώτο)

Δύο εκπληκτικές φωνές ενώνονται επί σκηνής, η βραβευμένη και μοναδική Νένα Βενετσάνου μαζί με την διεθνούς φήμης λυρική τραγουδίστρια Χρύσω Μακαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «έξυπνο» νησί στο αιγαίο -https://www.boussiasnews.cy/el/news/1664869035/h-amazon-kanei-ti-nakso-smart-island

Οι δύο θα βρεθούν επί σκηνής , την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 20.30 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού. Μαζί με εξαίρετους καλλιτέχνες και με κοινή την αγάπη και την έγνοια για το ελληνικό τραγούδι. Ένα στρωμένο μουσικό νυφικό στο πέλαγος της μουσικής μεγάλων Ελλήνων συνθετών όπως του Θεοδωράκη, του Χατζηδάκι, του Μαρκόπουλου, του Ανδριόπουλου σε μελοποιημένη ποίηση και στίχο του Σεφέρη, του Ελύτη, του Ελευθερίου, του Γκάτσου.

Μια συναυλία αφιέρωμα στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι και στους εμβληματικότερους του συνθέτες. Η Νένα Βενετσάνου «φωνή πλήρης, στην ευφυή ισορροπία του κλασικού με το λαϊκό», όπως τη χαρακτήριζε ο Μάνος Χατζιδάκης, και η Χρύσω Μακαρίου από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα κλασικών φωνών, όπου η έκταση και το χρώμα της φωνής της, της επιτρέπουν να ερμηνεύει με δεξιοτεχνική μαεστρία και λυρισμό, θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή και μοναδική συναυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δωρίτα Μαρκαντώνη, αφήνει το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/05/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b7-%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4/

Η μουσική διεύθυνση, επιμέλεια του προγράμματος καθώς και οι ενορχηστρώσεις ανήκουν στον μουσικό Χρήστο Μάνο. Την Νένα Βενετσάνου και την Χρύσω Μακαρίου πλαισιώνει επταμελές μουσικό σχήμα το οποίο αποτελείται από ολοκληρωμένους επαγγελματίες αποφοίτους του Μουσικού Λυκείου Λεμεσού “Μάριος Τόκας”, μαζί τους και ο εξάρχων της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου Wolfgang Schroeder.

Η συναυλία αποτελεί μέρος της νέας σειράς εκδηλώσεων του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, Μήνας Μεγάλων Δημιουργών. Παραγωγή: Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Δήμος Λεμεσού Εισιτήρια: 12€, 8€ από Tickethour Πληροφορίες: Παττιχείο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Hot this week

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ: Πάλι στο ίδιο έργο θεατές; Οι γονείς απαιτούν λύσεις πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι

Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία και χτυπήσει το πρώτο...

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ: «Τέρμα οι φωτογραφίες και οι συναντήσεις»-Η αιχμηρή ανακοίνωση τους

Με αιχμηρό μήνυμα προς τον νέο Επίτροπο Περιβάλλοντος και...

ΚΛΟΠΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ: Η εμπιστοσύνη που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη

Υπόθεση κλοπής από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πάφο φέρνει ξανά...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Το τελευταίο μήνυμα της 37χρονης πριν μπει στο χειρουργείο – Συνεχίζονται οι εισφορές-(Bίντεο)

Μήνυμα δύναμης και συγκίνησης έστειλε η 37χρονη Έλενα Αντωνιάδου...

Topics

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ: «Τέρμα οι φωτογραφίες και οι συναντήσεις»-Η αιχμηρή ανακοίνωση τους

Με αιχμηρό μήνυμα προς τον νέο Επίτροπο Περιβάλλοντος και...

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΒΡΟΧΗ ΔΙΑΤΤΟΝΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ: Αποκλειστικό βίντεο από τις Ιταλικές Άλπεις

Ένα μοναδικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι...

Related Articles

Popular Categories