VIRAL: Παιδί τεσσάρων ετών με σύνδρομο Down φροντίζει τα τρία ανάπηρα αδέλφια του-Συγκινεί το διαδίκτυο (Βίντεο)

Ένα μικρό αγοράκι από τη Βουλγαρία που έχει σύνδρομο Down και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Αμερική, βοηθάει τα τρία αδέλφια του με ειδικές ανάγκες – παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλήσει ακόμη αγγλικά.

Ο Simon Clark είναι μόλις τεσσάρων ετών, όμως βοηθά τον 33χρονο πατέρα του Jeremy και την 31 ετών μητέρα του Nicole να ταΐσουν τον 6χρονο αδελφό του Alex, ο οποίος επίσης έχει σύνδρομο Down, και τα άλλα δύο αδέλφια του, τον 5χρονο David και τον 6χρονο Jon, που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.

Στο βίντεο ο νεαρός φαίνεται να φροντίζει με αγάπη τα αδέλφια του πριν τα καληνυχτίσει με ένα γλυκό φιλί! Από τότε που μετακόμισε από τη Βουλγαρία, ο Simon βοηθά τα αδέλφια ταΐζοντας τα και λατρεύει να περνάει χρόνο τους.Μιλώντας για τον απίστευτο χαρακτήρα του νεαρού, ο Jeremy, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες, δήλωσε: “Τον περασμένο μήνα, ο Simon μπήκε στην οικογένειά μας. Είναι το τέταρτο παιδί που υιοθετήσαμε με τη γυναίκα μου.” Ο Jeremy και η Nicole ήθελαν πάντα να υιοθετήσουν παιδιά και να μεγαλώσουν έτσι την οικογένειά τους. “Ο Simon αγαπά τους ανθρώπους. Ενώ δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει αγγλικά, είναι ο πιο ομιλητικός από τα παιδιά μας.”

Το να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά με ειδικές ανάγκες απαιτεί πολλή δουλειά. Όμως οι νέοι γονείς λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τέσσερις γλυκές φωνούλες μέσα στο σπίτι τους. Μπορεί να χρειάζομαι μισή ώρα μόνο για να τους ξυπνήσω και να πλύνω τα δόντια τους, όμως δεν θα άλλαζα με τίποτα τη ζωή που ζούμε τώρα. Ευτυχώς η σύζυγός μου, η οποία ήταν νοσοκόμα για 10 χρόνια, εγκατέλειψε τη δουλειά της για να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά μας.

Παρά τις δυσκολίες, ο Jeremy λέει ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες τους δίνουν τεράστια αγάπη και χαρά. Η φροντίδα αυτών των παιδιών είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι πάντα ενθουσιασμένα και γεμάτα χαρά και είναι ευχαριστημένα με πράγματα που άλλα παιδιά μπορεί να θεωρούν δεδομένα.”

Πηγή : fumara.gr

Hot this week

ΚΑΝΝΕΣ 2026: Φώτα στο φινάλε και κυπριακή παρουσία με την νέα ταινία της Αλεξάνδρας Ματθαίου

Η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Καννών πέφτει απόψε με...

«ΖΗΣΕ… ΑΓΑΠΑ… ΧΑΜΟΓΕΛΑ…»: Εκδήλωση μνήμης από «Το Χαμόγελο του Άγγελου» στην Ξυλοφάγου

Για ακόμη μία χρονιά, η οικογένεια του Άγγελου Θεοφάνους...

ΠΕΔΙΑΙΟΣ: Εικόνες… χειμώνα στη Λευκωσία – Βροχές, προβλήματα στους δρόμους και οχήματα ακινητοποιημένα-(Βίντεο)

Σκηνικό που θύμιζε βαρυχειμωνιά έστησε η κακοκαιρία στη Λευκωσία,...

ΠΑΦΟΣ: Μια πτώση στάθηκε μοιραία για την 75χρονη σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου

Μια μοιραία στιγμή ήταν αρκετή για να γραφτεί η...

Topics

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά ο Κύπριος ιστιοπλόος

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε ξανά ο Παύλος Κοντίδης,...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ – Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, όταν...

Related Articles

Popular Categories