22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, 2025
ΑρχικήNEWSVIRAL: Το βίντεο που «σκόραρε» προβολές – Αννίτα vs Ταλιαδώρου 1-0 (Βίντεο)

VIRAL: Το βίντεο που «σκόραρε» προβολές – Αννίτα vs Ταλιαδώρου 1-0 (Βίντεο)

-

Αποστομωτική – και καθόλου… άβολη – ήταν η απάντηση της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, προς τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρη Ταλιαδώρου, με αφορμή την επισήμανσή του ότι άργησε να προσέλθει στο κοινοβούλιο. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε on camera και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Όλα έγιναν κατά την παράδοση υπομνήματος της ΟΕΛΜΕΚ προς την Πρόεδρο της Βουλής, σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Τη στιγμή εκείνη, ο κ. Δημήτρης Ταλιαδώρος απευθύνθηκε στην κ. Αννίτα Δημητρίου, λέγοντας: «Δυστυχώς, αργήσατε λίγο».
Η Πρόεδρος της Βουλής δεν άφησε ασχολίαστη τη φράση του, απαντώντας: «Έχετε το συνήθειο να κάνετε παρατηρήσεις στις γυναίκες, πάντως». Τότε ο κ. Ταλιαδώρος αντέδρασε λέγοντας: «Μίλησα εγώ για γυναίκες;», με την κ. Δημητρίου να επανέρχεται, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν άργησα, δεν καθορίζετε εσείς το πρόγραμμά μου. Είχαμε ραντεβού και δεν ήρθα;».

Η φράση αυτή ήταν αρκετή για να «ανάψει» τα social media, με πολλούς να μιλούν για μία ξεκάθαρη τοποθέτηση που βάζει όρια και υπενθυμίζει ρόλους.

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον κ. Ταλιαδώρου να ρωτά «Είχαμε ραντεβού και δεν ήρθα;» Η συζήτηση έληξε εκεί, χωρίς περαιτέρω ένταση, και ακολούθησε η παράδοση του υπομνήματος. Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ανέφερε επίσης ότι οι συνάδελφοί του είχαν ήδη αποχωρήσει για να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους στα σχολεία, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημασία της παρουσίας τους στις σχολικές μονάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ταλιαδώρος κλήθηκε να απαντήσει και στις επικρίσεις που δέχτηκε για πρόσφατο σχόλιό του, το οποίο χαρακτηρίστηκε από μερίδα της κοινής γνώμης ως σεξιστικό. Ο ίδιος δήλωσε: «Αν ο κόσμος θεωρεί ότι ήταν σεξιστική η δήλωσή μου, την αποσύρω», προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, χωρίς όμως να σβήνει πλήρως τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Πάντως, το βίντεο συνεχίζει να κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων, με τους χρήστες να σχολιάζουν τόσο τη στάση της Προέδρου της Βουλής, όσο και τη συνολικότερη στάση της ΟΕΛΜΕΚ μέσα στο κλίμα έντασης που επικρατεί στον χώρο της παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: