Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025
12.3 C
Cyprus

VIRAL: Άστεγος της έδωσε τα τελευταία του χρήματα για να βάλει βενζίνη-Πώς ανταπόδωσε η 27χρονη την πράξη του (Φώτο)

- Advertisement -

Μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, ξέμεινε από βενζίνη στην εθνική οδό και ένας άστεγος που βρέθηκε στο δρόμο της, της έδωσε τα τελευταία του 20 δολάρια. Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την πράξη του αστέγου, η 27χρονη ξεκίνησε καμπάνια και του ανταπόδωσε με τον καλύτερο τρόπο την αλτρουιστική του πράξη. Η υπόθεση συνεχίζει να προβάλλεται στο διαδίκτυο αφού μετά από τόσα χρόνια έχει γίνει πλέον viral.

Η 27χρονη Κέιτ ΜακΚλούρ, ξεκίνησε την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων GoFundMe πριν από 12 ημέρες, όταν ξέμεινε από βενζίνη επάνω στον αυτοκινητόδρομο 95 και ο Τζόνι Μπόμπιτ Τζούνιορ, βρέθηκε εκεί για να την βοηθήσει. Μιλώντας στο Philadelphia Inquirer, η ΜακΚλουρ είπε ότι δεν ήξερε τι να κάνει όταν βρέθηκε στον έρημο αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει» δήλωσε. Τηλεφώνησε στο φίλο της, Μαρκ Ντ’Αμίκο και του ζήτησε να έρθει να την πάρει. Αλλά τότε εμφανίστηκε ο Μπόμπιτ ξαφνικά και πλησίασε το αυτοκίνητό της. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντ’Αμίκο είπε «μου τηλεφώνησε και μου είπε πως ο τύπος της έφερε βενζίνη».

Ο πρώην βετεράνος του Ναυτικού ανησυχώντας για την ασφάλειά της, της είπε να κλειδώσει τις πόρτες και να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, όσο εκείνος θα πήγαινε για να αγοράσει βενζίνη. Η ΜακΚλούρ, η οποία εργάζεται στο Τμήμα Μεταφορών του Νιου Τζέρσεϊ δήλωσε πως δεν είχε χρήματα για να του δώσει εκείνο το βράδυ.

Στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε. Αλλά τις επόμενες ημέρες, μαζί με τον φίλο της επέστρεψαν αρκετές φορές στο σημείο και έδωσαν μετρητά, ρούχα και φαγητό στον άστεγο. Επίσης, τον γνώρισαν λίγο καλύτερα και μίλησαν για την δύσκολη κατάστασή του.«Ο Τζόνι είπε: ‘Μιλάτε εσείς για κακή τύχη, αλλά εγώ είμαι εδώ λόγω των δικών μου αποφάσεων. Δεν κατηγορώ κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου» δήλωσε ο Ντ’Αμίκο. Το ζευγάρι του αγόρασε κάποια είδη πρώτης ανάγκης και εκείνος ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν από την απόφασή του να μοιραστεί τα δώρα που έλαβε από αυτούς με τους άλλους άστεγους φίλους του.

Κι αυτό ήταν που τους ενέπνευσε να κάνουν περισσότερα. Τότε αποφασίσανε να φτιάξουν έναν λογαριασμό για τη συγκέντρωση χρημάτων στο GoFundMe, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προβλέψουν τη γενναιοδωρία του κόσμου.«Θέλω να κάνω όσα περισσότερα γίνεται γι’ αυτόν τον ανιδιοτελή άνθρωπο που εμφανίστηκε στο δρόμο μου για να με βοηθήσει» έγραψε στη σελίδα η 27χρονη. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 130.000 δολάρια για τον πρώην βετεράνο του Ναυτικού.

Πηγή:mati

Hot this week

Τα γνωμικά είναι σαν την αγάπη· παντοτινά

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Το «τέλειο» αν και δεν υπάρχει, μπορούμε...

ΚΥΠΡΟΣ: Χειμωνιάτικη γιορτινή μέρα την Παραμονή των Χριστουγέννων

Με χειμωνιάτικο πρόσωπο υποδέχεται η Κύπρος τα φετινά Χριστούγεννα,...

ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ €1.088: Το χάσμα μεγαλώνει – αντιδράσεις από πολίτες και συντεχνίες

Κοινή ανακοίνωση ετοιμάζουν οι συντεχνίες μετά τη διαρροή ότι...

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ: Μια αγκαλιά και δώρα για τα παιδιά των Κέντρων Κοφίνου και «Λίμνες»-(Βίντεο)

Χαρούμενες, ζεστές και βαθιά ανθρώπινες στιγμές έζησαν σήμερα το...

ΕΝΑ FOUNDATION: Μικρά θαύματα για τους μικρούς ήρωες της Παιδοογκολογικής Μονάδας

Σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο...

Topics

Τα γνωμικά είναι σαν την αγάπη· παντοτινά

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Το «τέλειο» αν και δεν υπάρχει, μπορούμε...

ΚΥΠΡΟΣ: Χειμωνιάτικη γιορτινή μέρα την Παραμονή των Χριστουγέννων

Με χειμωνιάτικο πρόσωπο υποδέχεται η Κύπρος τα φετινά Χριστούγεννα,...

ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ €1.088: Το χάσμα μεγαλώνει – αντιδράσεις από πολίτες και συντεχνίες

Κοινή ανακοίνωση ετοιμάζουν οι συντεχνίες μετά τη διαρροή ότι...

ΕΝΑ FOUNDATION: Μικρά θαύματα για τους μικρούς ήρωες της Παιδοογκολογικής Μονάδας

Σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ: 29 ελέγχθηκαν, 21 κατακρατήθηκαν – τι κυκλοφορεί τελικά στους δρόμους;

Καμπανάκι κινδύνου για την οδική ασφάλεια εκπέμπουν τα αποτελέσματα...

LIDL FOOD ACADEMY: Oι δημοσιογράφοι σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση-Ποιους είδαμε

Σε ζεστό και γιορτινό κλίμα, η Lidl Κύπρου φιλοξένησε...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Πώς φτιάχνουμε τα παραδοσιακά κυπριακά φοινικωτά

Μυρωδιές πορτοκαλιού, ανθόνερου και φρεσκοψημένης ζύμης. Αν αυτά παίζουν...

Related Articles

Popular Categories