VICTORIA HISLOP: «ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ELIZABETH ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» (βίντεο)

Mια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης ήταν και «Το Νησί» μια μεταφορά από το βιβλίο της συγγραφέως Victoria Hislop. Η συγγραφέας η οποία πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Συν γυναιξί» και στον Γιώργο Πυρπασόπουλο, αναφέροντας ότι δεν έχει ανάγκη την Βασίλισσα Elizabeth αλλά ούτε τη Βασιλική οικογένεια.

Σε σχετική ερώτηση η Βρετανίδα συγγραφέας θεωρεί ότι η Βασίλισσα Elizabeth δεν πολυμιλά παρά μόνο ακούει. Η Victoria Hislop αφού έμαθε την ελληνική γλώσσα λόγω της λατρείας που έχει για την Ελλάδα σχολίασε τη σειρά «Τhe Crown», η οποία είναι δημοφιλής και αφορά τη Βασιλική οικογένεια.

Ελληνίδα έχει γίνει πλέον η διάσημη συγγραφέας

«Γενικά δεν αγαπάω καθόλου τις σειρές των πλούσιων στην Αγγλία όπως το Downton Abbey, δεν μου άρεσε καθόλου. Το Crown είναι μοναδικό. Η Bασίλισσά μας είναι μία μοναδική γυναίκα και όλοι τη θαυμάζουν. Και δεν λέει πολλά, ακούει αλλά δεν μιλάει. Δεν έχει κάνει λάθη γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς τι πιστεύει. Είναι οι άλλοι (σ.σ η βασιλική οικογένεια) που έχουν αλλάξει τα πάντα, βγαίνουν στην τηλεόραση, έχουν γνώμη, κάνουν αστεία πράγματα και ίσως είναι πιο κανονικοί άνθρωποι. Αγαπάω τη Βασίλισσα αλλά δεν αγαπάω τους άλλους. Δεν έχω ανάγκη την οικογένεια εκτός από τη Βασίλισσα και όλοι περιμένουμε τι θα γίνει όταν πεθάνει. Σιγά σιγά νομίζω ότι θα γίνει λιγότερο σημαντική η οικογένεια και ίσως να έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως στην Ελλάδα».

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Δώδεκα έργα που βοήθησε να γεννηθούν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον ΘΟΚ

Η Αλεξία Παπαλαζάρου δεν θα βρίσκεται στην αίθουσα για...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: Εικόνες παραμέλησης στον χώρο στάθμευσης- Σκουπίδια και παραμελημένες φοινικιές στο πάρκινγκ-(Φώτο)

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια δίπλα στα κράσπεδα, πεσμένα φοινικόφυλλα...

ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Προεδρικό η συζήτηση για αναστολή των εργασιών της ασφαλτικής μονάδας

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον εργολάβο την...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

Topics

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βρήκαν τη λύση στα χαρτιά – Η πόλη περιμένει έργα

Μετά από χρόνια διαδικασιών, αποφάσεων και εκκρεμοτήτων, ανακοινώθηκε ακόμη...

ΠΑΦΟΣ: Στην Εντατική 54χρονη μετά από παράσυρση – Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται...

Related Articles

Popular Categories