Χειμωνιάτικο σκηνικό άρχισε να διαμορφώνεται απόψε στο Τρόοδος, καθώς οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν δειλά την εμφάνισή τους στις ψηλότερες κορυφές.
Η πτώση της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με τις αυξημένες νεφώσεις και τους ενισχυμένους ανέμους, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για χιόνι ή χιονόνερο, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την άφιξη του χειμώνα στα ορεινά.Η θερμοκρασία στην περιοχή κινείται γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά παρατηρείται παγετός, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι έως ισχυροί, ενισχύοντας την αίσθηση του ψύχους.

Οι οδηγοί που σκοπεύουν να κινηθούν προς το Τρόοδος καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να επηρεάσουν την οδική ασφάλεια. Το σκηνικό, πάντως, θυμίζει πως ο χειμώνας έκανε ήδη τα πρώτα του βήματα στα ορεινά, δίνοντας μια πρόγευση για τις επόμενες πιο κρύες μέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

