CRAFTXBEERIENCE: Επιστρέφει για 2η χρονιά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

¨Δύο ημέρες γεμάτες craft μπύρα, γεύσεις, live μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους

Το CraftXBeerience επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου, προσκαλώντας το κοινό σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην craft μπύρα, τη μουσική, το φαγητό και τη διασκέδαση.

Από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν διαφορετικές μπύρες, να γνωρίσουν καταξιωμένους και ανερχόμενους beer vendors και να απολαύσουν επιλογές από snack vendors σε ένα ζωντανό καλοκαιρινό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν οι Rabbit Hop, Eviva Brewing Prjkt, Hop Thirsty Friends, Pivo Microbrewery, Radical Way Brewing, Octo Microbrewery, Weekend Cocktails, Lola Pineios Brewery, Funky Fluid και Uiltje Brewing Co., παρουσιάζοντας στο κοινό διαφορετικά στιλ, γεύσεις και προτάσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Και τις δύο ημέρες, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, η The Kids Entertainment Factory θα προσφέρει οργανωμένες δραστηριότητες για παιδιά στον εσωτερικό χώρο του Event Center, με τη χορηγία της Cablenet. Παράλληλα, η Cablenet θα διοργανώσει διαδραστικά παιχνίδια για ενήλικες καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχει το Beer Blind TasteFind the Style Challenge, το οποίο θα πραγματοποιείται και τις δύο ημέρες από τις 19:00 μέχρι τις 20:00. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις αισθήσεις τους, επιχειρώντας να αναγνωρίσουν διαφορετικά στιλ μπύρας χωρίς να γνωρίζουν τι δοκιμάζουν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν 5G Unlimited από την Cablenet, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν από ένα beer appreciation course αξίας €250, προσφορά της Rabbit Hop.

Η μουσική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο διήμερο. Το Σάββατο 1 Αυγούστου, οι Time Surfers θα εμφανιστούν ζωντανά από τις 20:30 μέχρι τις 23:00. Την Κυριακή 2 Αυγούστου, τη σκυτάλη στη σκηνή θα πάρουν οι Minus One, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό live πρόγραμμα από τις 20:30 μέχρι τις 23:00.

Το CraftXBeerience διοργανώνεται από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και την αγαπημένη pub της Λευκωσίας, Moondogs, και επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο και ακόμη περισσότερες γεύσεις, εμπειρίες και μουσική, δημιουργώντας το ιδανικό σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα διαφορετικό καλοκαιρινό διήμερο.

Hot this week

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: «Δεν ξεκινήσαμε μόνοι μας» – Η Αστυνομία ξεκαθαρίζει πώς άρχισε η έρευνα

Σε διευκρινίσεις για την υπόθεση που αφορά τον Μακάριο...

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

ΘΑ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ: Δεν σταματά η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας το 2027-Πότε θα κριθεί η συνέχεια από το 2028

Η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας θα συνεχιστεί...

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ: Άνοιξε ο δρόμος, αλλά άρχισαν τα παράπονα των πολιτών – «Έγινε σωστά ο σχεδιασμός;»

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία για οδηγούς και κατοίκους, η...

Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio...

Topics

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio...

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

Related Articles

Popular Categories