TΡΟΟΔΟΣ: Καθημερινή η καταλληλότερη ημέρα για να επισκεφθείτε τα χιόνια- Ποιοι δρόμοι είναι ανοικτοί

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε χθες στο Τρόοδος λόγω της χιονόπτωσης, σήμερα όμως είναι η καταλληλότερη ημέρα όσους μπορούν να επισκεφθούν τη μαγεία του χιονιού.

Λόγω παγετού οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Οι οδηγοί που κινούνται στις πιο πάνω περιοχές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες.

Στις υπόλοιπες περιοχές, στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν καταγράφονται οποιαδήποτε προβλήματα, που να επηρεάζουν σημαντικά τη διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης. Σε ορισμένες περιοχές εκτελούνται εργασίες, οι οποίες πιθανό να επηρεάζουν τη διέλευση των οχημάτων.

Υπενθυμίζεται στους οδηγούς και όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Hot this week

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος σχεδιαστής που ταξιδεύει την κυπριακή δημιουργία στην Indonesia Fashion Week 2026

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης συμμετέχει στην Indonesia Fashion...

Topics

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος σχεδιαστής που ταξιδεύει την κυπριακή δημιουργία στην Indonesia Fashion Week 2026

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης συμμετέχει στην Indonesia Fashion...

Related Articles

Popular Categories