Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

TΡΑΓΙΚΟ: Άφησε το 18μηνών μωρό της και πήγε διακοπές με τον σύντροφό της – Το βρέφος πέθανε από ασιτία (Βίντεο)

- Advertisement -

Μια μη-τέρα (ς) άφησε μόνο του για έξι ημέρες το 1,5 έτους μωρό της, με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει από την πείνα. Η αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όταν η μητέρα του άτυχου βρέφους το εγκατέλειψε, για να πάει να βρει τον… σύντροφό της.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η 37χρονη φαίνεται να άφησε το 18 μηνών μωρό της, χωρίς τροφή και χωρίς κάποιον να το προσέχει. Η μικρούλα Ντιάνα πέθανε από ασιτία, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις, που αναμένονται τον Σεπτέμβριο, θα δείξουν αν της είχαν δοθεί ηρεμιστικά, που βρέθηκαν δίπλα της. Η Αλέσια Πιφέρι γύρισε από τις διακοπές της στο Μπέργκαμο, όπου είχε πάει να βρει τον σύντροφό της και βρήκε νεκρή την κόρη της στην κούνια της.

Ζήτησε βοήθεια από μία γειτόνισσά της, η οποία κάλεσε την αστυνομία. «Έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε: Είμαι καλή μητέρα. Δεν είμαι εγκληματίας», δήλωσε η γειτόνισσα. Το πιο τραγικό είναι πως, κατά τις έξι μέρες της απουσίας της, η 37χρονη επισκέφτηκε κάποιες φορές το Μιλάνο με τον σύντροφό της, όμως, δεν πήγε ούτε μια φορά να δει το παιδί της! Ο σύντροφός της κατέθεσε ότι η Αλέσια του είχε πει πως η μικρή Ντιάνα ήταν διακοπές με τη θεία της. «Ήταν ανεξήγητα ήρεμη και αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Δεν έκλαψε, ούτε καν δάκρυσε…», είπαν οι αστυνομικοί. Η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από είκοσι χρόνια έως ισόβια.

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories