TΖΟΝΑΘΑΝ: «Έφυγε» ο 19χρονος που πάλευε με τη λευχαιμία

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε ο 19χρονος Τζόναθαν από τη Γαλλία, ο οποίος είχε φύγει από την χώρα του για να ζήσει με το κορίτσι του μια πιο ελεύθερη ζωή.

Ο 19χρονος διαγνώστηκε με λευχαιμία και είχε μόλις ολοκληρώσει τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία και, σύμφωνα με ανάρτηση του Kids Save Lives, υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές σήμερα μετά το μεσημέρι. Το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου κατάφερε την πρώτη φορά να τον επαναφέρει μετά από σκληρή προσπάθεια 40 λεπτών, όμως τη δεύτερη φορά η καρδιά του δεν άντεξε και τελικά κατέληξε.

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου χημειοθεραπείας, οδήγησε σε δύο καρδιακές ανακοπές σήμερα μετά το μεσημέρι. Το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου κατάφερε την πρώτη φορά να τον επαναφέρει μετά από σκληρή προσπάθεια 40 λεπτών!! Τη δεύτερη φορά όμως, η καρδιά του δεν άντεξε….

Τον Τζόναθαν πριν μερικούς μήνες δεν τον γνωρίζαμε. Τυχαία η γνωριμία στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας, ωστόσο η ευγενική φυσιογνωμία του, το χαμόγελο του, η κρισιμότητα της κατάστασής του, μας οδήγησε στο να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε μαζί με όλους εσάς. Εκατοντάδες απλοί άνθρωποι ή και επαγγελματίες υγείας έβαλαν το χέρι τους.. Ευχήθηκαν, προσευχήθηκαν, αιμοδότησαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο τον νεαρό Γάλλο, σαν να ήταν δικός τους άνθρωπος!!

Ο Τζόναθαν ήρθε να βρει δουλειά στην Ελλάδα και ήθελε να μείνει για πάντα εδώ με την Τατιάνα, το κορίτσι του. Όλοι εσείς που βοηθήσατε, μόνο χαρά και ελπίδα του δώσατε…Καλή ανάπαυση Τζόναθαν, ένας επίγειος Άγγελος πήρε την αιώνια θέση του στον ουρανό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την Τατιάνα του και την Κάτια, που τον φρόντισε σαν δικό της παιδί…Ο αγώνας των οικογενειών και τον συλλογών που μάχονται τον καρκίνο είναι πολύ σκληρός με πολλές ανηφόρες.Όποιος μπορεί, όπου μπορεί, ας βοηθήσει…».

Πηγή:newsitamea.gr

Hot this week

ΠΑΦΟΣ:Συνελήφθη ο 30χρονος που καταζητείτο – Υπό διερεύνηση υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος, ο οποίος...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στους 27 οι νεκροί – Ένας άνθρωπος παραμένει αγνοούμενος

Στους 27 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από...

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Μαζί προχωρούμε» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση Αννίτας Δημητρίου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια μετά...

Topics

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Μαζί προχωρούμε» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση Αννίτας Δημητρίου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια μετά...

BIΣΣΗ-ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Διαψεύδονται τα περί ασφαλιστικών μέτρων

Ανατροπή στα όσα είχαν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες...

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ: Η ώρα της ακρόασης για τους δύο κατηγορούμενους

Για τις 10 Νοεμβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης...

ΑΠΟ ΤΟ 11,9% ΣΤΟ 35,6%: Η μεγάλη αλλαγή στα φράγματα της Κύπρου-Η βροχή άλλαξε την εικόνα

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η εικόνα των φραγμάτων της Κύπρου,...

Related Articles

Popular Categories