ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΟΔΑ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ: Extended Pop-Up του Μιχάλη Παντελίδη με την Άννα Μιχαηλίδου

Η σύγχρονη κυπριακή μόδα δίνει ραντεβού στο κέντρο της Λευκωσίας, μέσα από το extended Christmas Pop-Up του Michalis Pantelidis Studio, που φιλοξενείται στον χώρο του Afternoon Project.

Για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιανουαρίου στις 11.00-19.00 στο Afternoon Project, Περικλέους 1 στην Λευκωσία ο Κύπριος σχεδιαστής υποδέχεται ως φιλοξενούμενη δημιουργό την Άννα Μιχαηλίδου του fashion brand Yiavri Mou, σε μια συνεργασία που φέρνει σε δημιουργικό διάλογο το σύγχρονο design με την κυπριακή πολιτιστική κληρονομιά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν επιμελημένες προτάσεις styling που συνδυάζουν τα μεταξωτά φουλάρια του Michalis Pantelidis Studio με πουκάμισα, φανέλες και φούτερ της Άννας Μιχαηλίδου. Τα κομμάτια του Yiavri Mou ξεχωρίζουν για τη χρήση μεταξοτυπίας και τα μοτίβα εμπνευσμένα από την κυπριακή παράδοση, ενώ τα φουλάρια του Μιχάλη Παντελίδη αντλούν έμπνευση από την τέχνη, τη φωτογραφία και τη σύγχρονη οπτική αφήγηση.

Αποκλειστικά για το Σαββατοκύριακο 3–4 Ιανουαρίου, το κοινό θα μπορεί να αποκτήσει δημιουργίες των δύο σχεδιαστών και σε ειδικούς συνδυασμούς Get the Look, προσφέροντας ολοκληρωμένες επιλογές για ιδιαίτερα δώρα και αυθεντικό κυπριακό design. Η παρουσία και των δύο δημιουργών στον χώρο δίνει την ευκαιρία για άμεση επαφή με τη φιλοσοφία και τη δημιουργική τους διαδικασία, σε ένα pop-up που λειτουργεί ως σημείο συνάντησης μόδας, τέχνης και πολιτιστικής ταυτότητας.

Το pop-up παραμένει ανοιχτό έως τις 6 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Παγκύπρια κινητοποίηση εξαγγέλλει η μητέρα του Θανάση μετά την έρευνα στο γραφείο του δικηγόρου της

Η Αντριάνα Νικολάου, μητέρα του αείμνηστου Θανάση Νικολάου, καλεί...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Τουλάχιστον επτά μαθητές τραυματίες-(Βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης σε σχολείο...

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

Related Articles

Popular Categories