SPLASH BOUTIQUE: Ολοήμερο fashion event στην καρδιά της Λευκωσίας – Ποιους είδαμε (Φώτο)

Η νέα SPLASH Boutique άνοιξε πρόσφατα σε νέα τοποθεσία στην καρδιά της Λευκωσίας και υποδέχτηκε τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 μεγάλων fashion brands σε ένα ολοήμερο fashion event!

H νέα SPLASH Nicosia άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, σε ένα φανταστικό ολοήμερο fashion event! Εκλεκτοί καλεσμένοι, επώνυμοι και πιστοί πελάτες των καταστημάτων SPLASH, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έδωσαν το παρόν τους στο event, ενώ είδαν από κοντά το νέο, μεγάλο και υπερπολυτελές, σε μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή κατάστημα.    Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει και τις νέες γυναικείες συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, μεγάλων οίκων μόδας όπως, Givenchy, Versace, Balmain, FENDI, Balenciaga κ.α.

Από τις 11.00-20.00 το κοινό απολάμβανε υπέροχα ποτά, καφέ και finger food, με μουσική υπόκρουση σε mainstream house ρυθμούς από τα DJ sets του DJ Andy Von Emanouel. Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communications. Βρείτε το νέο κατάστημα SPLASH Nicosia στην Λεωφόρο Ευαγόρου 25, 1066 Λευκωσία και στο τηλέφωνο 22026520.

H Joanna Ευσταθίου η Τροοδία Γιωργαλλίδη και η Δήμητρα Ευσταθίου
Η Αντωνία Χατζηχάννα Τύμβιου
Η Τόνια Αριστοκλέους και η Catalina Ancuta
Η Λουίζα Φιλίππου η Τροοδία Γιωργαλλίδη και η Δήμητρα Ευσταθίου.

Hot this week

Το πρώτο κουδούνι χτυπά στις Υπεραγορές Αλφαμέγα με δώρα για τη νέα σχολική χρονιά

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών με δωροκουπόνια και...

Η RETAILCURA γίνεται ο στρατηγικός συνεργάτης των MARKS & SPENCER σε Κύπρο και Ρουμανία

Από τον Αύγουστο του 2026, η RetailCura Holdings Ltd...

ΠΑΦΟΣ: Προσωρινή άρση των περιοριστικών όρων για τον 37χρονο – Θα παραστεί στην κηδεία του παιδιού του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενέκρινε το αίτημα του 37χρονου...

Topics

Το πρώτο κουδούνι χτυπά στις Υπεραγορές Αλφαμέγα με δώρα για τη νέα σχολική χρονιά

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών με δωροκουπόνια και...

Related Articles

Popular Categories