SMS: ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μέσω γραπτών μηνυμάτων στο 8998 θα παραμείνουμε ακόμη, χωρίς ωστόσο να αλλάξουν τα sms όπως αρχικά είχε λεχθεί. Οι μετακινήσεις θα εξακολουθήσουν να γίνονται με δύο γραπτά μηνύματα την ημέρα ανά άτομο.

Επίσης, το απαγορευτικό παραμένει από τις εννέα το βράδυ και η απαγόρευση μετάβασης σε οικίες, πλην των μόνιμα διαμενόντων. Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επόμενης μέρας, κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα.

Επίσης, επιτρέπεται η διεξαγωγή των αγώνων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας, χωρίς την παρουσία θεατών. Η διεξαγωγή όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων, καθώς και οι αθλητικές δραστηριότητες ατόμων κάτω των 18 ετών, αναστέλλεται. Τα πρωταθλήματα των Κατηγοριών Β’ και Γ’ θα μπορούν να προπονούνται με σχετικές ρυθμίσεις.

Hot this week

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Η πτέρυγα του Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Γ πήρε το όνομά του – Συγκινητική στιγμή για τον άλλοτε μαθητή -(Φωτο)

Στο Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση,...

ΚΥΠΡΟΣ: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά το γενικό μπλακ άουτ – Παράπονα για έλλειψη ενημέρωσης

Σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου,...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά το γενικό μπλακ άουτ – Παράπονα για έλλειψη ενημέρωσης

Σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου,...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πέντε πυροσβεστικά οχήματα στην Ανθούπολη για αναφορά φωτιάς

Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί στον συνοικισμό...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Φοιτητές του Δασικού Κολεγίου πρόλαβαν τα χειρότερα σε πυρκαγιά κοντά στον Πρόδρομο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση φοιτητών του Δασικού Κολεγίου Κύπρου...

Related Articles

Popular Categories