PRINCE HARRY: Η ΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (βίντεο)

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter της Ένωσης Ράγκμπι, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση του Rugby Club της Αγγλίας.

Ο Prince Harry μπορεί να μην ζει στην Αγγλία όμως συνεχίζει να ασχολείται με τους ομοεθνείς τους οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να μένουν στα σπίτια τους, κλεισμένοι λόγω της πανδημίας.

«Η ένωση ράγκμπι έφερε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, με ομάδες γεμάτες από υπέροχους χαρακτήρες και εξαιρετικούς παίκτες. «Σε αυτές τις στιγμές απομόνωσης, το απόλυτο πάθος και η απόλαυση που προσφέρει ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλη παρηγοριά σε πολλούς. Ως φανατικός θαυμαστής της Ένωσης Ράγκμπι, συμμετέχω μαζί με εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, γιορτάζοντας τα 150 χρόνια του Αγγλικού Ράγκμπι» ανέφερε ο Πρίγκιπας στο ΑΠΕ.

https://twitter.com/i/status/1357781039339327490

Hot this week

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πέντε συλλήψεις κοντά σε αεροπορική βάση – Εκκενώθηκαν σπίτια στο Γουέλφορντ

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία μετά τη σύλληψη πέντε ανδρών...

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ: Ο 7χρονος Μάριος-Γιώργος που έκλεψε την παράσταση στο Bingo – Ο τυχερός της βραδιάς-(Φώτο)

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν την Παρασκευή οι απόφοιτοι των...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: 18 κιλά σκουπίδια σε 20 λεπτά στην παραλία Γεροσκήπου – Βρέθηκαν 2.000 αποτσίγαρα

Μια εικόνα που προβληματίζει κατέγραψε ο καθαρισμός της δημοτικής...

Topics

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: 18 κιλά σκουπίδια σε 20 λεπτά στην παραλία Γεροσκήπου – Βρέθηκαν 2.000 αποτσίγαρα

Μια εικόνα που προβληματίζει κατέγραψε ο καθαρισμός της δημοτικής...

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ: Κρυβόταν σε σπίτι στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 19χρονος από τη...

Related Articles

Popular Categories