Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

OXFORD ROYALE: Η Μέγκαν «πιο έξυπνη» της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζει νέα μελέτη (Φώτο)

- Advertisement -

Η βασιλική οικογένεια «δεν έχει απαντήσει δημόσια», σημειώνει η New York Post, που δημοσιοποίησε την μελέτη της Oxford Royale.

Η Δούκισσα του Σάσεξ και η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν, ανακηρύχθηκε το «πιο έξυπνο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας σε νέα μελέτη της Oxford Royale, αναφέρει η New York Post. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Oxford Royale κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα αναλύοντας τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια της βασιλικής οικογένειας, χρησιμοποιώντας στην ανάλυσή της την QS World University Rankings, η οποία «βαθμολογεί τα κολέγια με βάση την ακαδημαϊκή τους φήμη και την αναλογία καθηγητών προς φοιτητές».

Η κορυφαία θέση της Μάρκλ, όπως αναφέρει το sputniknews.gr, στην εν λόγω λίστα προφανώς έρχεται ως αποτέλεσμα του διπλού πτυχίου της στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις που έλαβε μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Northwestern στο Έβανστον (30ο στη φετινή παγκόσμια κατάταξη QS). Προσέθεσε, μάλιστα, ότι μπορεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ να έχουν παραιτηθεί από τον ρόλο τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα δικαιώματα που αυτός περιλαμβάνει, όμως έχουν καταφέρει να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του κόσμου.

«Επιπλέον, η επιθυμία της Μέγκαν να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε σοβαρά ζητήματα παγκόσμιου βεληνεκούς αντανακλά την ευφυΐα, το αναλυτικό της μυαλό και το εκπαιδευτικό της επίπεδο».

Τη δεύτερη θέση στη μελέτη κατέλαβε η Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία φοίτησε στο γυμνάσιο του ιδιωτικού κολλεγίου Marlborough στο Wiltshire της Αγγλίας και αργότερα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews (91ο στον κόσμο QS κατάταξη). Ο ίδιος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατατάχθηκε τρίτος στη μελέτη, έχοντας φοιτήσει και εκείνος στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews όπως η σύζυγός του, ωστόσο εκείνη προφανώς «τον ξεπέρασε στις εξετάσεις. Εντύπωση, προκαλεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι, δεν μπήκε καν στην πρώτη δεκάδα, με τη βασιλική οικογένεια «να μην έχει απαντήσει δημόσια στη νέα μελέτη», σημειώνει η εφημερίδα.

Hot this week

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΑΚΙΑ: Φωτίζουν το σπίτι του Άγγελου στην Ξυλοφάγου – Κάποιο Φως δεν σβήνει ποτέ-(Φωτο)

Χιλιάδες μικρά φωτάκια φώτισαν ξανά το σπίτι του Άγγελου...

Topics

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

ΠΑΦΟΣ: Διπλή σεισμική δόνηση μέσα σε λίγα λεπτά

Διπλή σεισμική δόνηση ταρακούνησε το απόγευμα της Παρασκευής την...

Related Articles

Popular Categories