NOTHΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ: Το τελευταίο μήνυμα του-Που θα τελεστεί η κηδεία του-«Aν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του»

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νότης Μαυρουδής, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κουκουράβα του Πηλίου.

Ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής, έγραψε στο Facebook: «Aν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας».

«Μόλις μόλις δύο 24ωρα πριν, στην πρώτη του δημοσίευση στο Facebook για τη νέα χρονιά ο Νότης Μαυρουδής έγραψε:

Σχολιάκι 733

(Μετά πάσης ειλικρινείας…)

(1-1-2023)

2023-Το μέλλον του παρελθόντος μας…

Και γεννάται το θέμα: μπορούμε να ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα με το ξεκίνημα του 2023 σβήνοντας τα του ’22; Είναι ζητήματα που συνέβησαν και καθόρισαν τον τρόπο σκέψης τής κοινωνίας μας! Δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε θεωρώντας τα μη γενόμενα…Θα ήταν περιττό να απαριθμήσω τώρα τα συμβάντα των δυο τελευταίων χρόνων, που ταλάνισαν την κοινή ζωή και τη συνείδηση ή τους κινδύνους που α π ε ι λ ο ύ ν την όποια ευδαιμονία, καθώς και άλλα πολλά με το αρχικό «ευ» (ευτυχία, ευζωία, ευμάρεια, κ.ά.), στοιχεία τα οποία πιστεύαμε πως είχαμε κατακτήσει και πορευόμασταν με αυτά τα δεδομένα. Όμως αποδείχτηκε, για άλλη μια φορά, στη ζωή δεν υπάρχουν δ ε δ ο μ έ να αυτά ανατρέπονται εύκολα, όταν οι άνθρωποι δεν προστατεύουν τους εαυτούς τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, μέσα από πράξεις που ενδυναμώνουν τη συνείδηση και τη συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Να γίνουν δηλαδή αλληλέγγυοι και συνοδοιπόροι, να συμπλεύσουν μέσα στο…κύμα της εκπαίδευσης, της γνώσης, της ελευθερίας και των συλλογικών οργάνων».



Hot this week

ΚΛΕΟΠΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑΣ: Το ηχηρό μήνυμα από έναν παιδί που έζησε την ενδοοικογενειακή βία

Ο Κλεόπας Κουλουμάς δεν είναι απλώς ακόμη μία φωνή...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Λιτή ανακοίνωση για την τραγωδία στο Ζακάκι-Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών...

AΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για το θύμα στο Ζακάκι

Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνουν οι Τράπεζες Αίματος για...

Topics

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Λιτή ανακοίνωση για την τραγωδία στο Ζακάκι-Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών...

AΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για το θύμα στο Ζακάκι

Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνουν οι Τράπεζες Αίματος για...

Related Articles

Popular Categories