NORA-SHEM JONES: ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΓΚ

Η 10χρονη και ο 16χρονος αδελφός της, Shem Jones είναι παιδιά που έχουν αλμπινισμό, όμως αυτό δεν τους αποκλείει από το να κατακτήσουν το χώρο του μόντελινγκ. Τα δύο αδέλφια μαζί με τον επίσης αδελφό τους, τον 13χρονοEzra, ο οποίος το χρώμα της επιδερμίδα του λόγω της Αφροαμερικάνικης καταγωγής του μαρτυρά την πάθηση των δύο αδελφιών. Η Nora και ο Shem έχουν δεχτεί το εκφοβισμό από τη διαφορετική εμφάνισή τους και της ιδιαιτερότητας τους.

Τα δύο αδέλφια έχουν κατακτήσει το χώρο του μόντελινγκ μετατρέποντας στην Βρετανία τη διαφορετικότητα τους σε στιλ αφού ποζάρουν για επώνυμα παραρτήματα όπως τα Nike και Primark. Μάλιστα, η Nora έχει φωτογραφηθεί και στις σελίδες της ιταλικής Vogue.

Ούτε ο αλμπινισμός τους εμπόδισε να πάνε σε συγκεκριμένο πρακτορείο, το οποίο θέλει να καταπολεμηθεί τον ρατσισμό, επιβεβαιώνοντας ότι η ομορφιά μπορεί να αγκαλιάσει όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας αναδεικνύοντας άλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

 Να επισημανθεί ότι η μητέρα των παιδιών η οποία έχει επίσης έναν αδελφό με αλμπινισμό, μετά τον εκφοβισμό που είχαν υποστεί τα παιδιά της, στην προσπάθεια της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ίδρυσε μια φιλανθρωπική οργάνωση με τον τίτλο Voice of Albinism.  Ο αλφισμός ή αλμπινισμός ή λευκοπάθεια είναι πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σ’ ένα άτομο και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα στις τρίχες των μαλλιών και ολόκληρου του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι λευκή.

Hot this week

ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ: Στις φλόγες όχημα στον κυκλικό κόμβο – Επί τόπου η Πυροσβεστική – Πυκνή κίνηση (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου 2026,...

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μη παραδοχή από 46χρονο πατέρα και τα δύο ενήλικα παιδιά του για 122 σοβαρές κατηγορίες

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: «Πήραν κατάθεση και από τον τυπογράφο» – Νέα αιχμηρή ανάρτηση για το «Κράτος Μαφία»

Στη διαδικασία διερεύνησης γύρω από το βιβλίο του «Κράτος...

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: Ξεκινούν χωρίς βιβλία – Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς

Προβληματισμό και αντιδράσεις προκαλεί η καθυστέρηση στην παράδοση σχολικών...

Topics

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μη παραδοχή από 46χρονο πατέρα και τα δύο ενήλικα παιδιά του για 122 σοβαρές κατηγορίες

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον...

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: Ξεκινούν χωρίς βιβλία – Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς

Προβληματισμό και αντιδράσεις προκαλεί η καθυστέρηση στην παράδοση σχολικών...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ενισχύεται η Νομική Σχολή με νέους πανεπιστημιακούς

Ενισχύεται το διδακτικό και ερευνητικό δυναμικό της Σχολής σε...

Related Articles

Popular Categories