NIKOΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: O πιο πιστός του φίλος γιορτάζει σήμερα-Ποιοι άλλοι Κύπριοι φιλόζωοι ανάρτησαν τις φωτογραφίες των τετράποδων τους

Δεόντως γιορτάστηκε σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, με τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Κύπρου να απαθανατίσουν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας μαζί με τα τετράποδα τους. Άλλωστε, αυτά τα πλασματάκια που έχουμε στο σπίτι μας είναι ένα από τα καλύτερα της καθημερινότητας μας.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Τι παράξενο, τα ζώα είναι αυτά που μας θυμίζουν πάντα πώς να είμαστε πιο ανθρώπινοι.
Μόνο γι’ αυτό, αξίζουν μια ξεχωριστή θέση στον κόσμο μας».

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

«Η αγάπη δεν χαρακτηρίζεται με λέξεις και αυτό μας το έμαθαν τα ζώα…»

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗ

«Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα.. Και μην ξεχνάτε… Ο πολιτισμός των ανθρώπων φαίνεται από τη συμπεριφορά στα ζώα»

ΜΑΡΙΑ ΦΙΑΚΑ

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

«Χάρισέ τους τροφή και αγάπη!»

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

«Παγκόσμια μέρα των ζώων.κι εγώ ξεχάστηκα και δεν έγραψα τίποτα για τον σκυλακο μου( και τον κάθε σκυλάκο φαντάζομαι) που καθημερινά μου δείχνει τόση αγάπη.Υπομενει να έρθει η ώρα που θα του βάλω φαΐ.Ποτε δεν ξεκινά να φάει αν πρωτα δεν του χαϊδέψω το κεφάλι και πριν του πω: -Ασπρουλη μου φάε.. κάθε μέρα με περιμένει στο σκαλοπάτι κι όταν το αυτοκίνητο σταθμεύσει τρέχει ναρτει στην πόρτα να με υποδεχτεί….Ποιος είναι τόσο πιστός φίλος του ανθρώπου .Ποιος? Ασπρουλακι μου καλό μόνο όσοι μεγαλώνουν ένα ζωάκι αντιλαμβάνονται πόσο δένεται ένας άνθρωπος μ ένα ζωάκι…Πριν σε αποκτήσω.έλεγα κι εγώ ότι κάθε εκδήλωση.αγάπης προς τα ζώα ήταν καμώματα .Μετά όμως από 12 χρόνια που σ έχουμε στο σπίτι αυτό άλλαξε άρδην ..Εύχομαι νάσαι μαζί μας κι άλλα χρόνια.Τα ζώα θέλουν αγάπη.οι άνθρωποι θέλουν αγάπη.Τα ζώα όμως δίνουν κι αγάπη ενώ οι άνθρωποι κάποτε όχι.. και προς Θεού λέμε όχι στην κάθε μορφή κακοποίησης ….για κάθε ζωντανό οργανισμό…»

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ημιφορτηγό κινείται στον κυκλικό κόμβο σχεδόν αόρατο – Κίνδυνος για την οδική ασφάλεια-(Βίντεο)

Ένα περιστατικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό για την ασφάλεια...

ΠΑΦΟΣ: Ψυχολογικό ράκος ο πατέρας του 3χρονου – Υπάρχουν τραγωδίες που δεν χρειάζονται κατηγορίες

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά. Στιγμές που...

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: 305 καταγγελίες σε μία νύχτα – Οι 119 για ταχύτητα δείχνουν ότι η οδική συνείδηση παραμένει ζητούμενο

Οι αριθμοί που προέκυψαν από τους παγκύπριους αστυνομικούς ελέγχους...

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

Related Articles

Popular Categories