NΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: «Κάποιες απώλειες δεν συνηθίζονται ποτέ…»-Έξι χρόνια από το θάνατο του αδελφού του

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο αδελφός του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, Σάββας Χριστοδουλίδης έφυγε από τη ζωή, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Αμερική και ήταν διδάκτορας πληροφορικής.

Ο αδελφός του Νίκου Χριστοδουλίδη, έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 52 ετών μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη, ενώ ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του ενώ βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. Σήμερα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας «Κάποιες απώλειες δεν συνηθίζονται ποτέ…». Να θυμίσουμε, ότι ο Σάββας Χριστοδουλίδης έφυγε στις 5 Δεκεμβρίου του 2015.

Hot this week

ΒΙΝΤΕΟ: Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κύπρο… κάνετε λάθος – Γαϊδουρίτσα «έκοβε βόλτες» στον κυκλικό κόμβο Τσερίου

Ένα στιγμιότυπο που δύσκολα συναντά κανείς στην καθημερινότητα κατέγραψε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρέωση €20 για πιστοποίηση υπογραφής προκαλεί ερωτήματα – Τι προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία πολίτη, ο οποίος κλήθηκε να...

Topics

Related Articles

Popular Categories