Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
9.4 C
Cyprus

MYΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: «Έχασα το μωρό μου, λίγο πριν μάθω το φύλο του…»- Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε (Βίντεο)

Το γνωστό μοντέλο, instagrammer και πρώην παίκτρια του “My Style Rocls” Μύριαμ Γεροκώστα η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, όπως είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες, στο διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Europe Continental 2022 μίλησε για το δυσάρεστο γεγονός που βίωσε όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία. Παράλληλα, η ίδια μίλησε για την πρώτη φορά που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε στον Τάσο Ευαγγέλου αποκαλύπτοντας ότι  είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

 «Το θέμα της οικογένειας με τσιγκλάει γιατί με την μεγάλη μου σχέση χάσαμε ένα μωρό και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Έχασα ένα μωρό, το λέω και με πιάνει ταχυπαλμία. Το πιο δύσκολο είναι όταν ακούσεις την καρδούλα ενός μωρού, νιώσεις πως έχεις ένα μωρό μέσα σου και ξαφνικά μια μέρα χαθεί… Το έζησα πολύ άσχημα.

«Εκείνο το διάστημα ο πρώην σύντροφος μου με στήριξε πάρα πολύ και είχα την οικογένεια μου δίπλα μου. Είχα και τις φίλες μου δίπλα μου και ήταν μια περίοδος που έπρεπε να πατήσω στα πόδια μου. Μου στοίχισε πάρα πολύ και έκανα πάρα πολύ καιρό να το αποβάλλω και να πω ότι η ζωή προχωράει. Ήμουν τριών μηνών παρά τρεις μέρες. Δηλαδή σε τρεις μέρες θα μάθαινα το φύλο».

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε Παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς ενώ εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά την παρενόχληση που δέχθηκε σε διαγωνισμό από διοργανωτή αλλά και την απώλεια εμβρύου που είχε όταν ήταν σε σχέση.

 «Πριν λίγα χρόνια είχα μια άσχημη εμπειρία στον χώρο της μόδας. Ήμουν καλεσμένη για να ανοίξω ένα μεγάλο fashion show στην Αθήνα, σε μεγάλο ξενοδοχείο, όμως εκείνος που το διοργάνωνε μόλις τελείωσε το σόου ήρθε και μου είπε «το ξενοδοχείο είναι γεμάτο και αν δεν σε ενοχλώ να κοιμηθώ στο δωμάτιο σου, πάνω στον καναπέ». Εγώ αναρωτιόμουν τι μου έλεγε. Έπαθα λίγο σοκ αλλά ευτυχώς στρόφαρα γρήγορα γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς θα έμενα κάποιες επιπλέον μέρες στην Αθήνα στο σπίτι της κολλητής μου. Λέω, μπορείς να πάρεις το δωμάτιο να φύγω από σήμερα. Επέμεινε και εγώ ήμουν κάπως γιατί ακούς τόσα πολλά. Δεν συνεργάστηκα ποτέ ξανά μαζί του» 

Hot this week

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ: Το δυνατό μήνυμά της στη νέα γενιά – Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει έναν αιώνα

Λίγους μήνες πριν συμπληρώσει ένα αιώνα ζωής η γνωστή...

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΙΒΑΛ: Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ηθοποιός -Ο Νονός…

Ο κόσμος του κινηματογράφου αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Ένα σκίτσο που μιλάει για ζωή

Ο Χρήστος Κακουλλής, γνωστός ως CRS επιστρέφει με ένα...

EUROVISION 2026: Το «Ferto» στην τρίτη θέση των στοιχημάτων – Ποιες χώρες προηγούνται και πού βρίσκεται η Κύπρος

Ανοδική τροχιά καταγράφει η ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision...

TRAVEL_ESCAPERS: Ταξίδι στο Βουκουρέστι – Η καρδιά της Ρουμανίας

Η travel blogger και δημοσιογράφος του OLOI MEDIA, Κατερίνα...

Topics

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΙΒΑΛ: Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ηθοποιός -Ο Νονός…

Ο κόσμος του κινηματογράφου αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Ένα σκίτσο που μιλάει για ζωή

Ο Χρήστος Κακουλλής, γνωστός ως CRS επιστρέφει με ένα...

TRAVEL_ESCAPERS: Ταξίδι στο Βουκουρέστι – Η καρδιά της Ρουμανίας

Η travel blogger και δημοσιογράφος του OLOI MEDIA, Κατερίνα...

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Καταγγελία ότι ελλείψεις οδήγησαν στον θάνατο 92χρονου – Έκκληση για παρέμβαση

Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο...

ΚΛΟΠΗ ΤΝΤ: Αύριο το πόρισμα για τους υπεύθυνους αξιωματικούς

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η κλοπή των 13,6 κιλών...

LOUIS HOTELS REWARDS: Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με προνόμια για κάθε διαμονή

Η LouisHotels, με 25 ξενοδοχεία σε 6 δημοφιλείς προορισμούς...

Related Articles

Popular Categories