MIMH NTENIΣΗ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Oι τραυματικές εμπειρίες της Σμύρνης ξαναζωντανεύουν μέσα από την ταινία που πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση με τον τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη» και αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα στο Φάληρο.

Αυτό το διάστημα γυρίζονται οι σκηνές του διωγμού και της πυρπόληση της πόλης, που συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 1922 από τους Τούρκους, και μέσα από τη φωτογραφία που ανάρτησε η Μιμή Ντενίση «ξυπνούν» τα «φαντάσματα του παρελθόντος» προκαλώντας πόνο. Στην ανάρτησή της φωτογραφίας η ηθοποιός εξέφρασε εμπεριστατωμένη άποψη που μιλά για αλήθειες ψυχής.

«Όταν η ζωή γίνεται σκληρότερη από την τέχνη! Γυρίζοντας την καταστροφή της Σμύρνης στο σκηνικό στο Φάληρο κλαίω δίπλα για το τότε και το τώρα της Ελλάδας! Μια υπέροχη χώρα γεμάτη τραύματα».

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο μετωπική σύγκρουση στον δρόμο Άλασσας–Λόφου – Δύο ασθενοφόρα στη σκηνή-(Βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα...

Topics

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: 357 κλήσεις στην Πυροσβεστική – Παιδάκι παγιδεύτηκε κάτω από τέντα στον 4ο όροφο

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά τη...

Related Articles

Popular Categories