MIMH NTENIΣΗ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Oι τραυματικές εμπειρίες της Σμύρνης ξαναζωντανεύουν μέσα από την ταινία που πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση με τον τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη» και αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα στο Φάληρο.

Αυτό το διάστημα γυρίζονται οι σκηνές του διωγμού και της πυρπόληση της πόλης, που συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 1922 από τους Τούρκους, και μέσα από τη φωτογραφία που ανάρτησε η Μιμή Ντενίση «ξυπνούν» τα «φαντάσματα του παρελθόντος» προκαλώντας πόνο. Στην ανάρτησή της φωτογραφίας η ηθοποιός εξέφρασε εμπεριστατωμένη άποψη που μιλά για αλήθειες ψυχής.

«Όταν η ζωή γίνεται σκληρότερη από την τέχνη! Γυρίζοντας την καταστροφή της Σμύρνης στο σκηνικό στο Φάληρο κλαίω δίπλα για το τότε και το τώρα της Ελλάδας! Μια υπέροχη χώρα γεμάτη τραύματα».

Hot this week

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΡΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ: Παντρεύτηκαν και το γιόρτασαν με τραγούδι και ζεϊμπέκικο-(Βίντεο-Φώτο)

Μια ξεχωριστή ημέρα για τον δημοσιογράφο Χριστόδουλο Χριστοδούλου και...

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: «Μας είπαν ότι εξαπατηθήκαμε» – Οι δωρητές μιλούν και ζητούν απαντήσεις

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»,...

ΕΓΚΩΜΗ: Κάδο απορριμμάτων στο σπίτι μας δεν έχουμε; – Μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε όλη την Κύπρο-(Φώτο)

Κουτιά, σακούλες, μπουκάλια και συσκευασίες πεταμένα γύρω από έναν...

Topics

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Στην παγίδα Οικονομόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Τούνη-Τα ποσά που έδωσαν

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, η Μαρία Αγγελικούση,...

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ: Παλιά σύσταση, καινούργια ανησυχία-«Τι συμβαίνει; …»

Αναστάτωση προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αναπαραγωγή παλαιότερης...

ΥΠΕΞ: Τι να ελέγξετε πριν ταξιδέψετε στο εξωτερικό

Να ελέγχουν τις ταξιδιωτικές οδηγίες για τον προορισμό τους...

Related Articles

Popular Categories