ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Μέρα Μεσημέρι έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου και έκλεψαν φωτογραφικό εξοπλισμό

Έκκληση προς όσους αντιλήφθηκαν κάτι μεμπτό να τον ενημερώσουν απευθύνει ο φωτογράφος Μιχάλης Μιχαήλ, ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα ο φωτογράφος αφού είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού χθες 19 Νοεμβρίου γύρω στις 13.15 επιτήδειοι έσπασαν το πίσω μέρος του παράθυρου του αυτοκινήτου και του έκλεψαν μια τσάντα φωτογράφου με ένα φακό ένα φλας 10 κάρτες SD και compact flash και άλλο φωτογραφικό εξοπλισμό. Ο γνωστός φωτογράφος καλεί το κοινό εάν έπεσε κάτι στην αντίληψη του να απευθυνθεί προσωπικά μαζί του με προσωπικό μήνυμα.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αυτοκινητόδρομους – Πότε ξεκινούν οι εργασίες και πού θα επηρεαστεί η κίνηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα σε διάφορα...

«ΣΕΙΡΗΝΕΣ»: Έπεσαν στη θάλασσα για έναν σκοπό – 120 γυναίκες κολύμπησαν στον Πρωταρά για την Αροδαφνούσα-(Φώτο)

Περισσότερες από 120 γυναίκες μπήκαν στη θάλασσα στον Πρωταρά...

Topics

Related Articles

Popular Categories