Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

MAΡΙΑ ΣΕΛΙΠΑ: To δείπνο προς τιμήν της Μαρέβας Μητσοτάκη-Για γυναίκες που έχουν καταξιωθεί στο επιχειρηματικό τομέα (Φώτο)

- Advertisement -

Επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς “Η γυναίκα επιχειρηματίας ως οδηγός της ανάπτυξης” της Μαρίας Σελίπα Νεοφύτου ήταν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Την βραδιά τίμησαν αρκετά πρόσωπα της κοσμικής και επιχειρηματικής ζωής του νησιού, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα για τις γυναίκες, σίγουρα δεν είναι ο εύκολος δρόμος αλλά είναι ένας δρόμος υπαρκτός και προσβάσιμος ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αναφέρθηκε στη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας ενώ μίλησε για τη δική της επιχειρηματική εμπειρία, τις προκλήσεις άλλα και τα στοιχεία τα οποία θεωρεί απαραίτητα για να αναπτυχθεί μια επιχείρηση.

Το «παρών» τους στην εκδήλωση τους έδωσαν μεταξύ άλλων η Υπουργός Εργασίας κ.  Ζέτα Αιμιλιανίδου, η Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Στέφη Δράκου, η Υπουργός Ενέργειας κ. Νατάσα Πειλήδου, η Υφυπουργός Πρόνοιας κ. Αναστασία Ανθούση,  οι γυναίκες Επίτροποι, οι Βουλεύτριες του Δημοκρατικού Συναγερμού καθώς και γυναίκες που έχουν καταξιωθεί στον επιχειρηματικό τομέα.

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories