MAΡΙΑ ΜΠΟΝΙΚΟΥ: Στο νοσοκομείο ο γιος της που ομολόγησε τη δολοφονία της – Ακυρώθηκε η μεταγωγή του λόγω τραυματισμού του

Ακυρώθηκε η μεταγωγή του γιου της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, στα δικαστήρια Πειραιά, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα του, πριν από λίγες ημέρες.

Ο 46χρονος, ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, τραυματίστηκε στο κεφάλι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, μετέβη και ο ανακριτής για να απολογηθεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας. Να θυμίσουμε πως ο άνδρας συνελήφθη στις 4 Ιουνίου 2022 και ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα του, τη γνωστή ηθοποιό Μαρία Μπονίκου, μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα. Η ηθοποιός βρέθηκε κατακρεουργημένη, ημίγυμνη και με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της ενώ ακριβώς δίπλα της βρέθηκαν και δύο μαχαίρια. Τη σορό της εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα.

Πηγή:Mega

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυξημένη κίνηση στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας λόγω τροχαίας σύγκρουσης

Η κίνηση στη Λεμεσό σήμερα θυμίζει λίγο από εκείνες...

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Έληξε τα μεσάνυχτα η κινητοποίηση των κτηνοτρόφων– Κανονικά η κυκλοφορία στον κυκλικό κόμβο

Η κυκλοφορία στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς επανήλθε πλήρως...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Ολονύχτια παραμονή στον κόμβο Ριζοελιάς-«Μέχρι τέλους» η διαμαρτυρία για τις θανατώσεις ζώων

Στον κόμβο της Κόμβος Ριζοελιάς παραμένουν και θα διανυκτερεύσουν...

Topics

ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥ: Η κρεοπώλης που στηρίζει τους κτηνοτρόφους και έγινε γνωστή από τα βίντεο της στο διαδίκτυο-(Βίντεο)

Η Στέλλα Πέτρου, επαγγελματίας κρεοπώλης, έχει γίνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη...

ΔΗΣΥ: Ψευδής φωτογραφία στο διαδίκτυο – Αντίδραση και διευκρινίσεις για παραπληροφόρηση

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε άμεση αντίδραση...

Related Articles

Popular Categories