MANTΩ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ

Στο πλευρό των  καλλιτεχνών του θεάτρου, στέκεται και η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μαντώ συμμετέχοντας σε μια μεγάλη καμπάνια στα social media για την κακοποίηση των γυναικών. Οι ελλαδίτες ηθοποιοί δημοσιεύουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους στα social media μετά τις καταγγελίες με το hashtag #eimasteoloimazi και το κοινό μήνυμα συμπαράστασης.

Θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, η Μαντώ δημοσίευσε με τη σειρά της, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το μήνυμα που όλοι οι καλλιτέχνες ανάρτησαν στα προσωπικά του προφίλ.

«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχθήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε .Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί !».

Hot this week

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

Ο.ΠΑ.Κ.: Περίπου 1.600 άτομα με παραπληγία χωρίς επίδομα διακίνησης – Τι ζητά από τον Πρόεδρο

Την ανάγκη επικαιροποίησης των παροχών προς τα άτομα με...

Topics

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

Related Articles

Popular Categories