Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
6.5 C
Cyprus

MANTONA: Ποζάρει ως Παναγία και Ιησούς στο «Vanity Fair» – «Ακόμα και σήμερα παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα και να κάνω τη δουλειά μου»- (Φώτο)

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά η Μαντόνα προκαλεί με μια φωτογράφιση η οποία σε άλλους θα αρέσει και σε άλλους όχι. Ποζάρει ως Παναγία και Ιησούς ενώ παραδέχεται ότι «το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση»

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια κοσμεί το εξώφυλλο τριών διαφορετικών εκδόσεων του «Vanity Fair» στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Η βασίλισσα της ποπ είναι το κεντρικό πρόσωπο του ετήσιου Icon Issue του περιοδικού, που γιορτάζει τους θρύλους που «συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού». Στη φωτογραφία του εξωφύλλου η τραγουδίστρια ποζάρει ως Παναγία που κλαίει, με σπαθιά να της τρυπούν την καρδιά, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία υποδύεται τον Ιησού, σε έναν γυναικείο Μυστικό Δείπνο.

Μέσα στις σελίδες που περιοδικού περιλαμβάνονται εικόνες που δημιουργήθηκαν από τους φωτογράφους Luigi & Iango, το οποίο επιχειρεί να εκφράσει τις «αξίες που υπερασπίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια σε όλη την καλλιτεχνική της διαδρομή και μέσα από την εικονογραφία της». Οι ιθυνόντες του περιοδικού αναφέρουν ότι για την δημιουργία του αφιερώματος συμμετείχαν περισσότεροι από 80 συνεργάτες, σημειώνοντας ότι θα αποτελέσει, επίσης, μια μελλοντική έκθεση, μια ταινία μικρού μήκους και μια παράσταση μοντέρνας τέχνης.

Στην αποκλειστική συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για τον φεμινισμό, τη σεξουαλικότητα, τη θρησκεία και τη διαφορετικότητα, με επίκεντρο τις μάχες που έδωσε στην καριέρα της αλλά και για τα έξι της παιδιά.

«Το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση. Ήταν η πιο δύσκολη, η πιο σκληρή μάχη. Ακόμα και σήμερα παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα και να κάνω τη δουλειά μου. Γιατί, όποια κι αν είσαι, το να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι ένα έργο τέχνης. Και κανείς δεν σου δίνει εγχειρίδιο. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί πολύ χρόνο. Και είναι εξαντλητικό γιατί δεν υπάρχει ποτέ ξεκούραση. Αυτό που με κάνει πιο ευτυχισμένη είναι να βλέπω ότι ο καθένας από αυτούς έχει ανακαλύψει τη δική του δημιουργικότητα. Ποτέ δεν ενθάρρυνα την κόρη μου να κάνει μουσική ή τον γιο μου Ρόκο να ζωγραφίζει. Αλλά πάντα τους εξέθετα στην τέχνη, στη μουσική και είμαι ευτυχισμένη που βρήκαν τρόπους να εκφραστούν. Έχω σεβασμό και θαυμασμό γι’ αυτούς και γι’ αυτό που κάνουν».

Η περιοδεία «The Celebration Tour» της Μαντόνα με 35 συναυλίες, που τιμά την καριέρα της των τεσσάρων δεκαετιών, ξεκινάει στις 15 Ιουλίου στο Rogers Arena, του Βανκούβερ. 

Πηγή: skai.gr

Hot this week

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΜΜΕΝΩΝ ΚΕΡΙΩΝ: Μικρές φλόγες που δεν σβήνουν ποτέ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας...

«ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ»: Αφιέρωμα στο Ίδρυμα «Αλκίνοος Αρτέμιου»–Η εκπομπή που δίνει φωνή για τους καρκινοπαθείς

Ένα ιδιαίτερο και βαθιά ανθρώπινο αφιέρωμα παρουσιάζει αυτή την...

ΣΙΔΝΕΪ: Πατέρας και γιος οι δύο δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο- (Βίντεο)

Πατέρας και γιος είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον...

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

Topics

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΜΜΕΝΩΝ ΚΕΡΙΩΝ: Μικρές φλόγες που δεν σβήνουν ποτέ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας...

ΣΙΔΝΕΪ: Πατέρας και γιος οι δύο δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο- (Βίντεο)

Πατέρας και γιος είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον...

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

Related Articles

Popular Categories