MAΡΙΑ ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ: ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΓΟΡΙ» ΤΗΣ (φωτογραφίες)

Νονά έγινε η Μαρία Ονησιφόρου του μικρού Αρίων,  γιου της πρώην Σταρ Κύπρου, Ήβη Λαζάρου. Ο νεοφώτιστος κρατώντας σφιχτά την πνευματική του μητέρα, έλαβε την θεία κοινωνία χωρίς ιδιαίτερα κλάματα με πολλά χαμόγελα από τους παρευρισκόμενους.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στη Γερμασόγεια στη Λεμεσό με καλεσμένους το στενό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πνευματική μητέρα αφού παλαιότερα έχει βαπτίσει άλλα δύο κοριτσάκια. Το πρώτο κοριτσάκι την Χρυστάλλα το βάπτισε σε μικρή ηλικία και τώρα είναι 26 χρονών και το δεύτερο την Τερέζα η οποία είναι τώρα δέκα χρονών.

Η Μαρία Ονησιφόρου μαζί τον νεοφώτιστο, την πρώην σταρ Κύπρου, Ήβη Λάζαρου τον σύζυγό της Γιάννη και τον μικρό Λέων.

Hot this week

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Αύριο στο Δικαστήριο ο εν αργία Δήμαρχος – Κάλεσμα για ειρηνική συγκέντρωση στην Πάφο

Ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να παρουσιαστεί (αύριο 21...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένα λιτό γκράφιτι στο Κάστρο ξυπνά τη μνήμη του Μάριου Τόκα – Η πόλη δεν τον ξεχνά-(Φώτο)

Σε ένα μικρό δρομάκι στη Λεμεσό, κοντά στην περιοχή...

KΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Τηλεφωνικές απάτες σε εξέλιξη με ψεύτικες ειδοποιήσεις για συναλλαγές – Έκκληση για προσοχή

Η Αστυνομία έχει δεχθεί νέες καταγγελίες από πολίτες για...

BIASED BEAST: Viral ο Κύπριος ερμηνευτής στο YFSF – Η «καληνύχτα» που έγινε talk of the show και η υπόσχεση που έδωσε -(Βίντεο-Φώτο)

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο...

Topics

Related Articles

Popular Categories