MAΡΙΑ: H τετράχρονη επέστρεψε νικήτρια στην Κύπρο -Νοσηλευόταν στο Ισραήλ με στρεπτόκοκκο Α’- (Bίντεο)

Νικήτρια επέστρεψε νικήτρια στην Κύπρο, η τετράχρονη Μαρία, η οποία από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μεταφερθεί στο Ισραήλ, αφού είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο τύπου Α’ μετά από παρέμβαση της γενικής διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

Η οικογένεια της μικρής Μαρίας είχε ετοιμάσει ολόκληρη υποδοχή στην τετράχρονη και τους γονείς της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού είχαν αναρτήσει πανό που έγραψε «Καλωσόρισες Μαρία».

Σε δηλώσεις του στον Ant1, ο πατέρας της τετράχρονης Μαρίας ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη που τους έστελναν καθημερινά, σε αυτό το δύσκολο αγώνα, αλλά και την κα. Γιαννάκη ειδικά, που ήταν συνεχώς κοντά τους.

Η τετράχρονη είχε αποσωληνωθεί από τις 31 Ιανουαρίου, έπειτα από ένα μήνα από την ημέρα που κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και είχε παραμείνει στο Ισραήλ μέχρι να ανάψουν το πράσινο φως οι γιατροί, για να επιστρέψει στην Κύπρο.

Πηγή:Ant1

Hot this week

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Πορτοκαλί προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε το Τμήμα...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Αναβολή μέχρι τον Ιανουάριο του 2027 – Τι υποστήριξε η υπεράσπιση

Στις 27 Ιανουαρίου 2027 αναμένεται να αρχίσει η ακροαματική...

Topics

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Πορτοκαλί προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε το Τμήμα...

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Στα άκρα η κόντρα – «Θα κινηθώ νομικά»

Με εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες προειδοποιεί ο Νίκος Καρβέλας...

ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων στήριξης – Τι εξετάζει η Κυβέρνηση

Μέτρα που ξεπερνούν το €1 δισ. έχουν ήδη ανακοινωθεί...

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Βροχές, καταιγίδες, πιθανό χαλάζι και ενισχυμένοι άνεμοι αναμένονται από...

Related Articles

Popular Categories