MAΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ-ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: BAΦΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΓΙΟ ΤΟΥΣ

Τον μοναχοπαίδι τους βάφτισανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου και η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Κορτζιά οι οποίοι ήρθαν από την Βουλγαρία ειδικά για την βάπτιση του μικρού Σοφοκλή.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με λίγους καλεσμένους, με νονούς τον αδερφό της Μαρίας Κορτζιά, Παναγιώτη Κορτζιά και τον αδερφό του Πιέρου Σωτηρίου, Κωνσταντίνο Σωτηρίου.

Το παρών τους έδωσαν και φίλοι του ζευγαριού ανάμεσα σε αυτούς η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την κόρη της Αριάδνη, η Κλέλια Γιασεμίδου με τον σύντροφό της Πέτρο Αθανασίου ο καλός φίλος της Μαρία Κοτζιάς Ανδρέας Ζαννετίδης, η Χριστιάνα Αντωνίου με την αδελφή της Ελίνα Αντωνίου, και η Εβελίνα Σκίτσκο με τον Ευγένιο Αντωνίου. Αρκετοί από τους καλεσμένους δημοσίευσαν φωτογραφικό υλικό από την βάπτιση στα προσωπικά τους προφίλ.

Hot this week

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΗ: Χτύπησε το καμπανάκι μετά από οκτώ χρόνια – Το τέλος μιας μεγάλης μάχης με τον καρκίνο-(Βίντεο)

Μετά από οκτώ χρόνια δύσκολης μάχης, αγωνίας και προσευχής,...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο– Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το...

ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 761 παίρνουν «πράσινο φως», 40 «κόβονται» – Απροειδοποίητοι έλεγχοι σε όλη τη σχολική χρονιά

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία, ολοκληρώθηκαν...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο για υπόθεση απόσπασης πέραν των €500.000 – Τι καταγγέλλουν 18 πρόσωπα

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Related Articles

Popular Categories