MΠΟΥΛΙΓΚ: Ένα ακραίο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο-7χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της

Ένα ακραίο περιστατικό μπούλιγκ σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στην Αθήνα που δείχνει ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει παντελώς. Αυτό που συνέβη στην 7χρονη μαθήτρια της Α’ Δημοτικού δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε παιδάκι σε οποιανδήποτε χώρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων της, η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Την έλυσαν συμμαθήτριές της και όπως υποστηρίζει πίσω από την απαράδεκτη αυτή πράξη κρύβονται παιδιά μεγαλύτερης τάξης, που δεν τα γνώριζε. Το νέο περιστατικό μπούλιγκ με θύμα την 7χρονη έχει αναστατώσει την μαθητική κοινότητα. Το κοριτσάκι, που βρίσκεται σε σύγχυση,  «είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη», σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στο Mega και την εκπομπή Live News.

Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση, είναι πως, το περιστατικό μεταφέρθηκε στους γονείς από την ίδια την 7χρονη, όταν το σχολείο δήλωνε άγνοια.

«Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας της 7χρονης.

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί. Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Όπως λέει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «δε θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι. Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο», είπε ο πατέρας.

Σύμφωνα με το Star, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό. Το υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει. Σημειώνεται ότι μετά τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, όπως μεταδίδει το Mega, δεν βρήκαν ούτε το σκοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη ήταν δεμένη και φιμωμένη. Οι συμμαθήτριές της που την βρήκαν, δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της α’ τάξης του Δημοτικού σχολείο, θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Πηγή: in.gr

Hot this week

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Στη φυλακή μέχρι τη δίκη πατέρας και τα δύο παιδιά του

Ανατρέποντας την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το Εφετείο...

MICHELIN: Κλείνει εργοστάσιο στις ΗΠΑ – Επηρεάζονται 1.200 εργαζόμενοι

Η Michelin προχωρά σε αναδιάρθρωση της παραγωγικής της δραστηριότητας...

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 36χρονος για τους πυροβολισμούς εναντίον κατοικίας

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, στο...

Topics

MICHELIN: Κλείνει εργοστάσιο στις ΗΠΑ – Επηρεάζονται 1.200 εργαζόμενοι

Η Michelin προχωρά σε αναδιάρθρωση της παραγωγικής της δραστηριότητας...

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 36χρονος για τους πυροβολισμούς εναντίον κατοικίας

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, στο...

ΚΑΙΡΟΣ: Στους 37°C η θερμοκρασία – Έρχονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά

Με υψηλές θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 37 βαθμούς...

EUROSTAT: Άνοδος 2% στις τιμές κατασκευής νέων κατοικιών στην Κύπρο το 2025

Η Κύπρος κατέγραψε αύξηση της τάξης του 2% στις...

Related Articles

Popular Categories