MΑΡΙΑ ΚΥΡΙΔΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ: OI EΛΛΑΔΙΤΙΣΣΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΩΤΕΣ

Οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι τερμάτισαν πρώτες στην 1η ημιτελική σειρά στους αγώνες κωπηλασίας του Τόκιο. Οι δύο αθλήτριες με ένα απίστευτο φίνις από τέταρτες…εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον τελικό.

Οι πρωταθλήτριες έκαναν μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70, το οποίο όμως κατέρριψαν λίγα λεπτά αργότερα οι πρώτες της δεύτερης ημιτελικής σειράς Γκρέις Πρέντεργγκαστ και Κέρι Γκόουλερ από τη Νέα Ζηλανδια, με 6:47.41.

«Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε! Όσο βλέπαμε ότι πλησιάζουμε τις βάρκες που προπορεύονταν, τόσο βγάζαμε ενέργεια».

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στον τελικό της δικώπου τα ξημερώματα της Πέμπτης  29 Ιουλίου, στις 03:30 ώρα Ελλάδας, με στόχο το βάθρο, το δεύτερο oλυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής γυναικείας κωπηλασίας, μετά από αυτό των Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών το 2012 στο Λονδίνο.

Hot this week

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΑ MALL: Ερωτήματα για την εκκένωση – «Κάποιοι έμπαιναν ενώ γίνονταν έλεγχοι»

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τις απειλές περί...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλητικά μηνύματα με αναφορές σε βόμβες και βία έθεσαν σε συναγερμό Nicosia Mall και ΚΕΜΑ-Το μήνυμα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία, μετά...

ΠΕΠΙΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙ: Έφυγε από τη ζωή η φωνή που συνόδευσε μια ολόκληρη εποχή-(Βίντεο)

Θλίψη στην Ιταλία και στους φίλους της μουσικής προκαλεί...

Topics

ΠΕΠΙΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙ: Έφυγε από τη ζωή η φωνή που συνόδευσε μια ολόκληρη εποχή-(Βίντεο)

Θλίψη στην Ιταλία και στους φίλους της μουσικής προκαλεί...

Related Articles

Popular Categories