LΙSA LAFLAMME: Τηλεπαρουσιάστρια απολύθηκε μετά από 35 χρόνια επειδή άφησε γκρίζα τα μαλλιά της-Στέλεχος του καναλιού το τράβηξε στα άκρα (Φώτο)

Θύελλα αντιδράσεων απέναντι στα media έχει φέρει η ξαφνική απόλυση της παρουσιάστριας-δημοσιογράφου, Lisa LaFlamme, επειδή άφησε τα μαλλιά της γκρίζα. Και επειδή οι κινήσεις αυτές δεν είναι φαινόμενο μόνο κυπριακό που όταν μεγαλώσει η γυναίκα θεωρείται ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτε, συνέβη και στο Καναδά.

Η LaFlamme ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής το 2011 και αποτέλεσε μια από τις πολλές γυναίκες που κατά τη διάρκεια της πανδημίας σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φαίνεται το φυσικό τους χρώμα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει την απόφαση της ως απελευθερωτική, αλλά της στοίχισε μια θέση που κατείχε για 35 και πλέον χρόνια από το τηλεοπτικό δίκτυο CTV News. Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, το οποίο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η πρώην παρουσιάστρια του CTV National News, Lisa LaFlamme, αναφέρεται αναλυτικά σε όλους τους λόγους που οδήγησαν τελικά στην απόλυσή της. To βίντεο μετά ήδη πάνω από τέσσερις εκατομμύρια προβολές.

«Παραμένω σε κατάσταση σοκ. Στα 58 μου, πίστευα ότι προλάβαινα να διηγηθώ πολλές ακόμα από τις ιστορίες που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητά των ανθρώπων».

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια δεν είναι τυχαία αφού έχει βρεθεί ως ανταποκρίτρια σε επικίνδυνες εμπόλεμες ζώνες αλλά και περιοχές που είχαν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Μάλιστα, η ίδια πρόσφατα είχε κερδίσει ειδική διάκριση ως η καλύτερη παρουσιάστρια ειδήσεων στα Canadia Screen Awards.

Hot this week

Νέα Βουλή 2026: Ποιοι εκλέγονται ανά επαρχία και πόσους σταυρούς έλαβαν

Ξεκαθάρισε η εικόνα για τη σύνθεση της νέας Βουλής,...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Έξι κόμματα εξασφάλισαν θέση στη νέα Βουλή

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές εκλογές του...

VΟLT ΚΥΠΡΟΥ: «Ο αγώνας συνεχίζεται με αξιοπρέπεια» – Αποδέχεται το αποτέλεσμα και κοιτάζει την επόμενη ημέρα

Με λόγια πολιτικής αξιοπρέπειας και αποδοχής του εκλογικού αποτελέσματος...

Topics

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Έξι κόμματα εξασφάλισαν θέση στη νέα Βουλή

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές εκλογές του...

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το κέντρο είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό» – Κάλεσμα για συνένωση του χώρου

Μηνύματα πολιτικής σταθερότητας αλλά και ανασύνταξης του κεντρώου χώρου...

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Ανέλαβε ευθύνη αλλά διαψεύδει πως παραιτείται- «Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί»

Προβληματισμό και απογοήτευση προκάλεσε στην ΕΔΕΚ το εκλογικό αποτέλεσμα,...

ΔΗΣΥ: Μήνυμα νίκης από Αννίτα Δημητρίου – Στο πλευρό της ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Σε πανηγυρικό κλίμα κινήθηκε η τοποθέτηση της προέδρου του...

Related Articles

Popular Categories