LIDL FOOD ACADEMY: Η μαγεία των Χριστουγέννων «ζωντάνεψε» ξανά σε ένα εορταστικό πρωϊνό


Σε μια ζεστή και λαμπερή ατμόσφαιρα, η Lidl Κύπρου υποδέχθηκε συνεργάτες και εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης στο καθιερωμένο ετήσιο γιορτινό πρωινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στη Lidl Food Academy. αποτέλεσε μια ευκαιρία να συνδυαστεί η μαγεία των γιορτών με την ποιότητα και τη φιλοξενία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Η Αντιγόνη Παπαφιλίππου

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο brunch, το οποίο περιλάμβανε μοναδικές γεύσεις φτιαγμένες από επιλεγμένα προϊόντα Lidl. Οι έμπειροι σεφ της Lidl Food Academy, με live cooking παρουσιάσεις, δημιούργησαν μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας λαχταριστές δημιουργίες που αντανακλούσαν την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα εμπλουτίστηκε με ζωντανή μουσική από μια jazz ορχήστρα, προσφέροντας έναν μοναδικό ρυθμό στη βραδιά. Δώρα, εκπλήξεις και εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά ολοκλήρωσαν τη μαγική εμπειρία, ενώ το προσεγμένο περιβάλλον της Lidl Food Academy ενίσχυσε το αίσθημα ζεστασιάς και οικειότητας.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση αποτελεί μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία της Lidl Κύπρου, που επιδιώκει να ευχαριστήσει συνεργάτες και φίλους για την αμοιβαία εκτίμηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του έτους. Επιπλέον, αναδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στη δημιουργία ισχυρών δεσμών με την τοπική κοινότητα, στην οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία για σχεδόν 15 χρόνια.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
corporate.lidl.com.cy
team.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:

Hot this week

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ: Ξανά στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί – Πορεία προς το Προεδρικό

Στις 3 το απόγευμα δίνουν ραντεβού έξω από το...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πιάστηκαν στα χέρια 15 μέτρα κάτω από το νερό στις Μαλδίβες -(Βίντεο)

Ο Σιάο Ντου έκανε κατάδυση με έναν φίλο του...

ΔΕΚΕΛΕΙΑ: Ανοίγουν φακέλους εξαφανίσεων μετά τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινου κρανίου στην παραλία

Στις εκκρεμείς υποθέσεις εξαφάνισης αναζητούν στοιχεία οι Αρχές, μετά...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΠΛΕΓΜΑ»: 26 συλλήψεις και δεσμεύσεις σχεδόν €500.000 – Από ναρκωτικά μέχρι όπλα και κροτίδες

Ένας έλεγχος στη Λευκωσία τον Φεβρουάριο, που ξεκίνησε με...

ΠΑΦΟΣ: Δύο 15χρονοι, δύο μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες και μια σύλληψη σε δημοτικό

Δύο μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες και με ζημιές βρέθηκαν το...

Topics

ΔΕΚΕΛΕΙΑ: Ανοίγουν φακέλους εξαφανίσεων μετά τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινου κρανίου στην παραλία

Στις εκκρεμείς υποθέσεις εξαφάνισης αναζητούν στοιχεία οι Αρχές, μετά...

ΠΑΦΟΣ: Δύο 15χρονοι, δύο μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες και μια σύλληψη σε δημοτικό

Δύο μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες και με ζημιές βρέθηκαν το...

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Παρασκευής – Πέφτει η θερμοκρασία

Μεμονωμένες βροχές και πιθανή καταιγίδα αναμένονται σήμερα, Πέμπτη, κυρίως...

Related Articles

Popular Categories