LADY GAGA: ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500.000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Θύματα απαγωγής έπεσαν τα σκυλιά της Lady Gaga, και η πετυχημένη ερμηνεύτρια προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια για να της επιστραφούν. Συγκεκριμένα, τα γαλλικά μπουλντόγκ της, κλάπηκαν την ώρα που πήγαιναν βόλτα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ  του TMZ τα γαλλικά μπουλντόγκ της έπεσαν θύμα κακοποιών, οι οποίοι πυροβόλησαν τον άνθρωπο που τα φροντίζει και κατάφεραν να αρπάξουν τα δύο από τα τρία. Ο φροντιστής των σκυλιών τα έβγαλε βόλτα λίγο πριν τις 10 το βράδυ όταν ένα ή περισσότερα άτομα με όπλα του επιτέθηκαν.

Δεν έγινε γνωστό τι έγινε μεταξύ τους, πάντως ο άνδρας πυροβολήθηκε και οι κακοποιοί διέφυγαν με τον Koji και τον Gustav, όπως είναι τα ονόματα των σκύλων. Γλίτωσε μόνο το μαύρο μπουλντόγκ, η Asia, και σύμφωνα με την αστυνομία ο σκύλος ξέφυγε και εντοπίστηκε αργότερα ώστε να παραδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Mόνο η η Asia,γλύτωσε

Hot this week

ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ: «Μας κορόιδευαν 47 χρόνια – Δεν θα γελούν για πολύ ακόμα»

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Ιράν αλλά και του...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το μήνυμα καρδιάς που αποκαλύπτει τη μεγάλη της αδυναμία στα παιδιά

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η πρόεδρος του...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας σύρθηκε πάνω σε καπό αυτοκινήτου για δύο χιλιόμετρα μετά από τροχαίο-(Βίντεο)

Σκηνές που προκαλούν σοκ εκτυλίχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας –...

Related Articles

Popular Categories