KYΠΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες-Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός σήμερα θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με πιθανότητα τοπικά αυξημένων νεφώσεων στα δυτικά παράλια. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι, οι νεφώσεις θα αυξηθούν, ιδιαίτερα στα ορεινά και τις ανατολικές περιοχές, όπου ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που σε δυτικές περιοχές θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο προοδευτικά θα καταστούν τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στα νότια και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί – Άρση της προειδοποίησης για τσουνάμι-(Βίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ έπληξε τα ξημερώματα του...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑ: «Παιδί» του κυπριακού θεάτρου που έφυγε πρόωρα – Η πορεία της και η κηδεία της

Η Κωνσταντίνα Κλεόπα ήταν κυριολεκτικά ένα «παιδί του θεάτρου»....

Topics

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: Όχημα αναποδογυρίστηκε στον κυκλικό κόμβο – Στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρο -(Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 36χρονου– Καταγγελία για απόπειρα φόνου και βία κατά 29χρονης

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η...

Related Articles

Popular Categories