KYΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΩΡΟΣ: 45 XΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ

Σαράντα πέντε χρόνια στο Θεατρικό σανίδι έκλεισε σήμερα ο Δώρος Κυριακίδης. Σαράντα χρόνια επαγγελματικής πορείας γεμάτα αναμνήσεις, εμπειρίες, χαρές και πίκρες. Και όταν κλείνουν τα φώτα της ράμπας ο ίδιος θυμάται και αναπολεί.

Σε πρωινή ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ ο γνωστός ηθοποιός πληροφορεί τους διαδικτυακούς του φίλους πότε ξεκίνησαν όλα και εάν έπραξε σωστά που μετακόμισε κάποτε από την Αθήνα, στην Κύπρο.

«Έτσι ξεκίνησαν όλα…πρώτη επαγγελματική μου εμφάνιση…φέτος κλείνω 45 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο Θέατρο. Θα μείνω πάντα με την απορία εάν έκανα καλά που ήρθα Κύπρο η έπρεπε να μείνω στην Αθήνα…δεν θα το μάθω ποτέ…»

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: Αποχαιρετισμός στο θείο του Νίκο με ένα τραγούδι που έγραψε για τον αδελφό του-(Βίντεο)

Με έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο αποχαιρέτησε τον θείο...

ΣΚΥΛΟΙ-ΟΔΗΓΟΙ: Τα νομοθετικά κενά της Κύπρου και οι προκλήσεις στην εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων

Οι σκύλοι- οδηγοί αποτελούν σύμβολο ανεξαρτησίας για άτομα με...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Σε διπλό τηλεοπτικό ρόλο τη νέα σεζόν – Ποιος θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή

Με δύο μουσικά projects θα υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: Αποχαιρετισμός στο θείο του Νίκο με ένα τραγούδι που έγραψε για τον αδελφό του-(Βίντεο)

Με έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο αποχαιρέτησε τον θείο...

SPUDCELLS:Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο συνθετικό κύτταρο που ολοκληρώνει κύκλο ζωής και αναπαράγεται

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Μινεσότα ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το...

Related Articles

Popular Categories