KYΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΩΡΟΣ: 45 XΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ

Σαράντα πέντε χρόνια στο Θεατρικό σανίδι έκλεισε σήμερα ο Δώρος Κυριακίδης. Σαράντα χρόνια επαγγελματικής πορείας γεμάτα αναμνήσεις, εμπειρίες, χαρές και πίκρες. Και όταν κλείνουν τα φώτα της ράμπας ο ίδιος θυμάται και αναπολεί.

Σε πρωινή ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ ο γνωστός ηθοποιός πληροφορεί τους διαδικτυακούς του φίλους πότε ξεκίνησαν όλα και εάν έπραξε σωστά που μετακόμισε κάποτε από την Αθήνα, στην Κύπρο.

«Έτσι ξεκίνησαν όλα…πρώτη επαγγελματική μου εμφάνιση…φέτος κλείνω 45 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο Θέατρο. Θα μείνω πάντα με την απορία εάν έκανα καλά που ήρθα Κύπρο η έπρεπε να μείνω στην Αθήνα…δεν θα το μάθω ποτέ…»

Hot this week

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τα πρώτα γενέθλια του μικρού Λεονάρντο, ενώ η μαμά του δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή αλλά ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την...

Topics

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

Related Articles

Popular Categories