KYΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΩΡΟΣ: 45 XΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ

Σαράντα πέντε χρόνια στο Θεατρικό σανίδι έκλεισε σήμερα ο Δώρος Κυριακίδης. Σαράντα χρόνια επαγγελματικής πορείας γεμάτα αναμνήσεις, εμπειρίες, χαρές και πίκρες. Και όταν κλείνουν τα φώτα της ράμπας ο ίδιος θυμάται και αναπολεί.

Σε πρωινή ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ ο γνωστός ηθοποιός πληροφορεί τους διαδικτυακούς του φίλους πότε ξεκίνησαν όλα και εάν έπραξε σωστά που μετακόμισε κάποτε από την Αθήνα, στην Κύπρο.

«Έτσι ξεκίνησαν όλα…πρώτη επαγγελματική μου εμφάνιση…φέτος κλείνω 45 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο Θέατρο. Θα μείνω πάντα με την απορία εάν έκανα καλά που ήρθα Κύπρο η έπρεπε να μείνω στην Αθήνα…δεν θα το μάθω ποτέ…»

Hot this week

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «Φτηνά τη γλιτώσαμε» φέτος με τις λαμπρατζιές – Δύο ανήλικοι τραυματίες από κροτίδες στη Λάρνακα

Με δύο περιστατικά τραυματισμών ανηλίκων από κροτίδες σημαδεύτηκε η...

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πρωτόγνωρη τραγωδία από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας-Εντοπίστηκε δεύτερος νεκρός

Πρωτόγνωρο για την Κύπρο είναι το γεγονός της κατάρρευσης...

Topics

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατάρρευση τμήματος πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια – Επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη-(Φώτο)

Συναγερμός σήμανε στη Λεμεσό, στην περιοχή της Γερμασόγειας, όταν...

ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας – Περιορισμένη ορατότητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη καταιγίδα πλήττει αυτή την...

Related Articles

Popular Categories